او اظهارکرد: نخبگان اقتصادی افرادی هستند که در ایجاد اشتغال در منطقه خوب عمل کردهاند و مسئولان باید با بها دادن به این افراد برای توسعه منطقه و جلوگیری از هرگونه آسیبهای اجتماعی تلاش کنند.
وی با بیان این که شهرستان نیر در ریل توسعه قرار گرفته است ، افزود: برنامههای خوبی در بخش های مختلف فرهنگی در این شهرستان در فضای مجازی اجرا میشود.
شجاع اقبالی ، سرپرست فرمانداری نیر هم گفت: مشکلات همه شمول باید در شورای فرهنگ عمومی بصورت تخصصی طرح و بررسی و راهکارهای مشکلات مشخص شود.
او به برگزاری طرح نماد در شهرستان نیر اشاره کرد و افزود: یکی از مهمترین برنامههایی که میتواند آسیبهای اجتماعی را کاهش دهد ، اجرای طرح نماد است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل نیز گفت: جایگاه تاریخی و فرهنگی شهرستان نیر به حدی گسترده است که در گذشته، عالمان و اهل فرهنگ و هنر بسیاری از این دیار برخاستهاند.
عبدالله بحرالعلومی با اشاره به نقش فعالیتهای فرهنگی و هنری در کاهش آسیبهای اجتماعی بیان کرد: استعدادها و پتانسیلهای بسیاری در نیر وجود دارد که از ظرفیتهای آنها باید در پیشبرد توسعه فرهنگی شهرستان استفاده گردد.
وی اظهارکرد: در حل معضلات اجتماعی، به استفاده از زبان فرهنگ و هنر نیاز مبرم داریم ، زیرا فرهنگ و هنر بسیار راهگشاست و بهتر از دیگر ابزارها و روش ها کمک خواهد کرد.
بحرالعلومی گفت: اصحاب فرهنگ و هنر نیاز به فرصتی دارند تا خود را اثبات نمایند و باید این فرصت را در بسیاری از مسائل فرهنگی و هنری به اهل فرهنگ و هنر داد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه از ساماندهی فضای مجازی در استان خبر داد و گفت: فضای مجازی میتواند در بحث شیوع آسیبهای اجتماعی زیانآور باشد و در این راستا طرح ساماندهی آنها در دستور کار این اداره کل قرار گرفته است.
دکتر اسحاق رسولی ، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد استان اردبیل نیز از راهاندازی رویدادهای استارتآپ و ایدهپرداز در شهرستان نیر خبرداد و گفت: شرکتهای دانشبنیان و فناور و نیز رویدادهای استارتآپ و ایدهپرداز راهاندازی خواهد شد.
وی به شناسایی نخبگان ورزشی نیر اشاره و اظهارکرد: جوانان نخبه در رشتههای مختلف ورزشی شناسایی و در بحث قهرمانپروری حمایت میشوند.