به گزارش ایرنا، منصور شیشه فروش روز چهارشنبه در سفر به تیران و کرون و بازدید از وضعیت پروژههای مدیریت شهری و مدیریت بحران این شهرستان بدون اشاره به مقدار اعتبارات موردنیاز برای انجام لایروبی افزود: اگرچه برای این اقدام مهم محدودیت اعتباری داریم اما تحقق آن ضرورت دارد.
وی اظهارداشت : لایروبی رودخانههای فصلی این استان برای مدیریت سیلابها توسط شهرداری، دهیاری و شوراهای مدیریت بحران لازم است.
وی یادآور شد: ۲۰ کیلومتر از رودخانههای فصلی اصفهان در شهرستان تیران و کرون قرار دارد که باید مدیریت شهری در لایروبی آنها اقدام کند.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان به موضوع دفع آبهای سطحی شهرها اشاره و اضافه کرد: این دسته از پروژهها در شهر تیران و رضوانشهر در حال اجراست که پیش بینی خوبی در جلوگیری از سیل صورت گرفته است.
وی بر انجام پیش بینیهای لازم برای کاهش حوادث ناشی از بارش و برف و بارات تاکیدکرد و گفت: مسیرهای انتقال آب باید در شهر و روستاها کنترل و شرایط برای مواقع بحرانی کنترل و مدیریت شود تا در شرایط خاص قدرت کنترل فراهم شود.
شیشه فروش در این سفر بعد از بازدید از تعدادی از گلخانههای شهرستان گفت: سرمای شدید موجب افزایش مصرف گاز شده که به همکاری بخشهای مختلف صنعتی، خانگی و تجاری در مصرف انرژی نیاز دارد تا با افت فشار شدید و قطعی روبرو نشویم.
وی اضافه کرد: نبود مدیریت مصرف موجب افت فشار گاز در برخی از مناطق و خسارت به بخشهایی مثل صنعت و گلخانه داران میشود و باید همکاری و پیش بینیهای لازم انجام شود.
تاکنون بیش از ۲۰۰ کیلومتر از رودخانههای استان اصفهان بیشتر در مناطق پرخطر از حیث وقوع سیلاب و با هدف کنترل و پیشگیری از سیل ساماندهی و برای افزون بر ۶۰۰ کیلومتر دیگر برنامه ریزی شده است.
اگر هر خانوادهای ۲ درجه سانتیگراد دمای خانه خود را کم کند ۱۰ درصد در مصرف گاز کل کشور معادل ۷۰ میلیون متر مکعب تولید گاز در روز صرفه جویی می شود که تحقق آن مستلزم همراهی همه مردم است.
استان اصفهان با سطح ۲ هزار هکتاری دارای ظرفیت قابل توجهی در بخش تولیدات گلخانهای دارد که تا پایان سال گذشته بیش از ۳۰۱ هزار و ۶۰۰ تن محصول در این حوزه تولید و عرضه شده که این استان در میزان سطح زیر کشت و میزان تولید محصولات گلخانهای به نسبت دیگر استانها در رتبه دوم و سوم قرار گرفته است.
تیران و کرون یکی از مهمترین شهرستانهای استان اصفهان در توسعه گلخانهای و محصولات آن است که در زمان حاضر ۱۹۰ هکتار از اراضی کشاورزی این منطقه به این نوع از کشتها اختصاص یافته و تا پایان سال گذشته ۷۰۰ میلیارد ریال ارزآوری داشته است.