کرمان - ایرنا - مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان گفت: حمایت و همکاری معین‌های اقتصادی منجر به توسعه صنعت گردشگری استان کرمان می شود که باید توجه بیشتری به این موضوع شود.

به گزارش ایرنا، فریدون فعالی روز چهارشنبه در نشست با مدیرعامل فولاد زرند ایرانیان افزود: این اداره کل به دنبال انعقاد قراردادهایی برای توسعه اهداف مشترک با دستگاه‌های مرتبط و بنگاه‌های اقتصادی است و آمادگی هر گونه همکاری و تعامل با این مجموعه‌ی بزرگ را دارد.

وی با اشاره به جاذبه‌های تاریخی، طبیعی و فرهنگی استان کرمان اظهار داشت: این استان دارای هفت اثر جهانی است که این شاخصه موجب حضور گردشگران ایرانی و خارجی در این استان شده است.

 مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان با بیان اینکه شهرستان زرند به عنوان شهر هزار و یک جاذبه و شهر جشنواره های ایران معروف است بیان کرد: پس از گذر از دوران کرونا شاهد رونق دوباره گردشگری استان کرمان خواهیم بود که شرایط خوبی برای حضور گردشگران فراهم سازد.

وی با بیان اینکه فعالیت های خوبی در بحث ایجاد زیرساخت‌های گردشگری شهرستان زرند انجام شده است، تصریح کرد: تاکنون ۲۵ واحد بوم‌گردی و چندین مجتمع گردشگری راه اندازی شده و هتل زرند نیز توسط بخش خصوصی در حال ساخت است.

فعالی  ادامه داد: این اداره کل آمادگی لازم برای واگذاری برخی از بناهای تاریخی به بخش خصوصی و معین های اقتصادی این استان را دارد و در این زمینه فراخوان‌های متعددی نیز منتشر شده کرده است.

وی تاکید کرد: طی چند سال اخیر شرکت‌های صنعتی و معدنی در احیای بناهای تاریخی و کاربری بخشیدن به آنها نقش موثری ایفا کرده‌اند و بدون شک حضور معین‌های اقتصادی در کنار مسئولان شهرستان‌ها می‌تواند به توسعه صنعت گردشگری استان کرمان کمک شایانی کند.

فعالی با اشاره به اهمیت صنعت گردشگری و رونق اقتصادی که این صنعت می‌تواند ایجاد کند تاکید کرد: معین‌های‌ اقتصادی می توانند در توانمندسازی صنعت گردشگری این استان نقش مهمی را ایفا کنند زیرا منابع‌ دولتی جوابگو نیازهای این صنعت برای رشد و پیشرفت نیست.

مدیرعامل فولاد زرند ایرانیان افزود: با توجه به اینکه این شرکت یک مجموعه‌ی صنعتی است ولی همواره مسئولیت‌های اجتماعی که بر عهده دارد را در اولویت کار قرار می‌دهد و از فعالیت های فرهنگی حمایت می‌کند.

ماشالله سهراب نژاد با اشاره به حجم بالای سرمایه گزاری زیسکو در شهرستان زرند افزود: بیش از ۵۰ درصد از سرمایه‌گذاری‌های انجام شده توسط این شرکت در شهرستان زرند بوده که این سرمایه‌گذاری‌ها زمینه اشتغال و رونق اقتصادی این شهرستان را فراهم آورده است.

وی اظهار داشت: در حال حاضر تیمی برای شناسایی و بررسی‌های ظرفیت‌های مختلف این شهرستان مشخص شده است تا در سایه‌ی این سرمایه‌گذاری‌ها شاهد شکوفا شدن این ظرفیت‌ها نیز باشیم.

در این نشست طرفین بر انعقاد تفاهم نامه‌ی همکاری بین این دو بخش در آینده ای نزدیک تاکید کردند که حمایت از تولید گلیم مخصوص شعبجره، راه اندازی تورهای گردشگری ویژه‌ی کارکنان و خانواده‌ی بزرگ زیسکو، همکاری در مرمت و بازسازی یکی از آثار تاریخی و همچنین حمایت از حوزه صنایع‌دستی شهرستان زرند از جمله فعالیت‌هایی هستند که در این تفاهم نامه گنجانده شود.