همدان- ایرنا- معاون استاندار همدان و فرماندار ویژه ملایر با تاکید بر اینکه حمایت ما از صنعت مبلمان منبت همیشگی است گفت: با تلاش‌های صورت گرفته ۴۰ میلیارد تومان اعتبار برای توسعه شهرک صنعتی مبلمان ملایر اختصاص یافت.

به گزارش ایرنا، قدرت‌الله ولدی روز پنجشنبه در نخستین سمینار رنگ مبلمان ایران و ترکیه افزود: برای توسعه ۲۰ هکتاری شهرک صنعتی مبلمان ملایر، وضعیت زمین‌ها در حال بررسی است و علاوه بر واگذاری حدود ۳۰۰ قطعه، ۶۰ تا ۷۰ قطعه نیز در گذشته تحویل شده که هنوز اقدامی از سوی مالکان صورت نگرفته و به دنبال واگذاری این قطعات به افراد جدید هستیم.

وی ثبت جهانی مبلمان منبت ملایر را نقطه عطفی در تاریخ درخشان این هنرصنعت دانست و افزود: توسعه این صنعت در بخش‌ها و حوزه‌های مختلف وظیفه اصلی ما در سال‌های پیش‌روی این صنعت است.

ولدی با قدردانی از تمامی تلاشگران صنعت مبلمان منبت در راستای ثبت جهانی این صنعت و برگزار کنندگان این سمینار همراه با دوره‌های آموزشی، توسعه تبادلات بین‌المللی ملایر با ۲ عنوان جهانی انگور و مبلمان منبت را از ضرورت‌ها برشمرد.

وی مبل و منبت را میراثی گرانبها برای مردم ملایر و کشور دانست و ادامه داد: بی‌تردید با رفع نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت و اتکّا به مزیت‌ها و ظرفیت‌های شهرستان، می‌توان با حضور در مجامع و بازارهای بین‌المللی، در کنار شهرهای بزرگ و موفق دنیا در حوزه صنایع دستی به‌ویژه صنعت مبلمان و گردشگری به رقابت پرداخت.

فرماندار ویژه ملایر با تاکید بر اینکه تمامی این الزامات باید در سند راهبردی توسعه صنعت مبلمان منبت ملایر دیده شود، اظهار داشت: با توجه به راه‌اندازی سایت «ملایر آگِر» برای فروش آنلاین مبلمان منبت، تبلیغات در این حوزه باید وسیع‌تر باشد و ضمن ارتقای کیفیت تولیدات، خدمات پس از فروش به مشتریان ارایه شود.

ولدی ضمن تقدیر از تلاش‌های بیژن شهبازخانی یکی از حامیان صنعت مبلمان منبت ملایر در اخذ ۲۷ هزار ثانیه تبلیغات رایگان این صنعت در رسانه ملی، تلاش‌های استاندار همدان و نمایندگان ملایر در مجلس شورای اسلامی در دوره دهم و یازدهم در ثبت جهانی و توسعه این هنرصنعت را ستودنی خواند.

ملایر تا پنج سال آینده؛ ثروتمندترین شهر ایران

بیژن شهبازخانی یکی از حامیان صنعت مبلمان منبت ملایر نیز با اشاره به تلاش‌های مستمر و طولانی برای رساندن مبلمان منبت ملایر به جایگاه اصلی خود بیان کرد: به واسطه تمامی سختی‌ها و مشکلاتی که در این مدت برای صنعت مبلمان منبت کشیده شد، از هم اکنون فعالان این صنعت باید قول مساعد بدهند که حداقل تا پنج سال آینده ملایر را به یکی از ثروتمندترین شهرهای ایران تبدیل کنند.

وی با بیان اینکه با ثبت ملی و جهانی مبلمان منبت برای ملایری‌ها امید ایجاد شد و یک تحول اقتصادی بزرگی شکل گرفت افزود: ملایر در مدت سه سال با ۲۷ هزار ثانیه و ساخت اقتصادی‌ترین تیزر تبلیغاتی در قاب رسانه ملی قرار گرفت و نتیجه آن تبدل ملایر از معبر گردشگری به مقصد گردشگری بود.

شهبازخانی ثبت جهانی مبلمان منبت ملایر را بزرگتر از یک دستاورد اقتصادی گذرا دانست و اظهار داشت: با ثبت جهانی این هنرصنعت، صنعتی فاخر، اشتغالزا و صنعتی پاک برای ملایر ایجاد شد و حالا باید با تولیدات فاخر و باکیفیت وارد رقابت در بازارهای جهانی شویم.  

وی با اشاره به پایه‌گذاری برند صنعت مبلمان ملایر با عنوان «ملایر آگِر» تاکید کرد: در صنعت جهانی مبلمان هنوز در نقطه صفر هستیم و با توجه به اقدامات انجام شده و راه‌اندازی سایت ملایر آگِر، باید صادرات ۵۰ میلیون دلاری مبلمان منبت را در  ۲ سال آینده هدف‌گذاری کنیم.

شهبازخانی همچنین به پیگیری‌های مستمر برای اخذ ۴۰ میلیارد تومان اعتبار برای توسعه ۲۰ هکتاری شهرک صنعتی مبلمان ملایر اشاره کرد و گفت: با ارایه آموزش‌ها و مشاوره‌های رایگان و گسترش شورای راهبردی این هنرصنعت، باید سال آینده جشن میزان صادرات این صنعت را برگزار و بتوانیم سهمی از بازار جهانی را کسب کنیم.

مدیرعامل شرکت ویوید گروپ نیز در این آیین بیان کرد: این شرکت فعالیت خود را از سال ۱۳۹۴ به عنوان نماینده انحصاری ایبا والرسا اسپانیا و ایباوت ترکیه، با معرفی و فروش پوشش‌های هوشمند صنعت چوب آغاز کرد.

پرینت دیجیتال؛ انقلابی در صنعت چوب کشور

بابک رنجبر نگاه تخصصی و شناخت کامل از صنعت چوب و مبلمان در سطح بین‌المللی که ناشی از ۲۰ سال از فعالیت و تجربه مدیر و بنیانگذار این مجموعه بوده است را پایه اصلی شکل‌گیری ماموریت این تیم مبنی بر ارایه نوع خاصی از خدمات و راه حل‌هایی دانش‌محور دانست که خلا و کمبود آن شکل اصلی بسیاری از فعالان این صنعت بوده است.

وی با اشاره به فعالیت این شرکت در حوزه رنگ، تجهیزات جانبی، ساخت رنگ، خدمات و مشاوره‌های فنی، خدمات پاشش و پرینت دیجیتال گفت: برای نخستین بار در کشور پرینت دیجیتال وارد شد که انقلابی در صنعت چوب کشور خواهد بود.

رنجبر تاکید کرد: با نگاه اقتصادی و تجاری قوی‌تر صنعتگران این شهر باید به جایگاه بالاتری برسند و ما نیز به عنوان مشاور در خدمت آنها هستیم.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی همدان نیز بیژن شهبازخانی را یک کارآفرین اجتماعی دانست و افزود: صنعت مبلمان منبت ملایر یک سوم اشتغال این شهرستان را به خود اختصاص داده و در حوزه بازاریابی و برندسازی نیاز به اقدامات گسترده‌تر دارد.

احمد توصیفیان ادامه داد: برای سه هزار و ۷۰۰ طرح در استان همدان چهار هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات با نرخ سود ۶ درصد پرداخت شد که از این نظر همدان رتبه نخست کشور را کسب کرد.

وی بیان کرد: ۷۲۰ میلیارد ریال از این رقم برای ۵۷۰ طرح با هدف‌گذاری یکصد نفر اشتغال در شهرستان ملایر پرداخت شد که بیشترین حجم این تسهیلات مربوط به رسته مبل و منبت بود.

در این آیین از انجمن نمایشگاه‌داران مبل و منبت ملایر به عنوان انجمن برتر استان و اعضای آن و همچنین فعالان این هنرصنعت تجلیل شد.

همچنین نمایندگی شرکت ویوید گروپ با مسوولیت «مهدی شیرین‌آبادی» مدیر گروه تولیدی مبل نوین در ملایر فعالیت خود را آغاز کرد.

نخستین سمینار تخصصی رنگ ایران و ترکیه به نمایندگی شرکت «ویوید گروپ» و با همکاری دانشگاه ملی ملایر، فعالان صنعت مبلمان شهر جهانی منبت و گروه تولیدی مبل نوین با هدف ارتقای کیفیت رنگ مبلمان منبت، مطابق با استانداردهای جهانی در شهرستان ملایر برگزار شد.