به گزارش ایرنا از «ایثار»، عبدالرضا عباسپور روز پنجشنبه در دومین روز از دومین همایش سراسری مدیران ارشد بنیاد شهید و امور ایثارگران در سال جاری که به صورت ویدئوکنفرانس در سالن عرفان (سیدالشهدا (ع) ) در حال برگزاری است، افزود: در همین راستا لازم است مدیران کل استانی بنیاد شهید و امور ایثارگران اسامی و مشخصات این گروه از جانبازان را به صورت کامل آماده کنند تا مشکلی در زمان اجرای این روند نباشد.
وی درباره پرداخت حق پرستاری والدین معظم شهدا گفت: در قرارداد جدید بیمه تکمیلی درمان ایثارگران بندی در نظر گرفته شده که بر اساس آن علاوه بر پرداخت حق پرستاری، مبلغی نیز برای پوشش هزینههای جانبی درمانی والدین معظم شهدایی که در منزل بستری هستند پرداخت میشود و این هزینهها جدای از هزینههای آی سی یو در منزل است و شامل مواردی مانند مصرف مکملهای غذایی میشود.
وی افزود: در تأمین هزینههای سلامت نیز مواردی مانند تجهیزات پزشکی، خدمات رفاهی و درمانی، دندانپزشکی و ایاب و ذهاب در نظر گرفته شده است و برای این موارد مبلغی در اختیار مدیران کل بنیاد شهید و امور ایثارگران قرار گرفته است.
معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران همچنین با اشاره به تأکیدات رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران مبنی بر فعالتر شدن برگزاری کمیسیونهای پزشکی در استانها گفت: در همین راستا از حدود ۲ ماه قبل این کمیسیونها به صورت فعال در حال برگزاری هستند و کمیسیونها تا پایان سال در تمام استانها برگزار میشوند. تلاش ما نیز در این جهت است که تا انتهای سال جاری لیست انتظار برای حضور در کمیسیونها به صفر برسد.
عباسپور ادامه داد: کمیسیونهای پزشکی بلافاصله در هر استانی که برای برگزاری کمیسیون پزشکی اعلام نیاز داشته باشد برگزار میشوند. سابقاً این کمیسیونها تنها در پایان هفته برگزار میشدند اما در حال حاضر کمیسیونها در ایام هفته نیز برگزار میشوند. همچنین با توجه به تأکید مهندس اوحدی از حضور پزشکان مجرب استانی نیز در برگزاری این کمیسیونها استفاده میشود.
وی با اشاره به تولید بیش از ۳۰۰ کلیپ آموزشی توسط مرکز ضایعات نخاعی بنیاد شهید و امور ایثارگران، گفت: این کلیپها به صورت مستمر در فضای مجازی از جمله سایت آپارات عرضه میشوند و به سادگی قابل دریافت هستند.
عباسپور با بیان اینکه ۸۵ درصد خدمات درمانی بنیاد شهید و امور ایثارگران از طریق بیمه ارائه میشود، افزود: این امکان وجود دارد که سایر خدمات پزشکی تخصصی مانند خدمات بیمارستانهای روانپزشکی و ارتز و پروتز نیز از این طریق ارائه شوند. نکته مهم در ارائه خدمات این است که باید به گونهای برنامهریزی شود که خدمات به بهترین نحو و بدون مشکل در اختیار ایثارگران قرار گیرد.