پیام احمدی نیا در گفت و گو با خبرنگار فرهنگی ایرنا درباره اهمیت برگزاری جشنواره ها در شرایط کرونایی کشور، اظهار داشت: به نظرم هم برگزاری جشنواره فیلم کوتاه تهران و هم برگزاری جشنواره فیلم فجر امر مثبتی است امیدوارم در فجر هم مردم بتوانند به تماشای آثار بنشینند اصولا به نظرم مثل بقیه عناصر زندگی خودمان حیات سینما را هم حفظ کنیم. ما کم کم داریم عادت می کنیم چگونه به زیست کرونایی ادامه بدهیم به نظرم با برگزاری این جشنوارهها اتفاق بدی رخ نمیدهد.
وی افزود: من امروز دیدم که در سالنها فواصل رعایت میشود و همه از ماسک استفاده میکنند در قیاس با مترو و غذاخوریها سینماها بهداشتیتر هستند فضای سمیای نیست خوشحالم که جشنواره اینچنین برگزار میشود پردیس ایران مال هم یکی از سینماهای درجه یک ماست که من پیش از این چند فیلم را در اینجا تماشا کرده بودم.
این بازیگر سینما با بیان اینکه امسال فیلم کوتاه «دشنه» به کارگردانی سامان تفرشی، «به من دست نزن» ساخته آوازه شهنواز و «سی تومن نقد» به کارگردانی محمدرضا عبدالملکی را در ویترین جشنواره فیلم کوتاه تهران دارد، توضیح داد: نیاز است برای احیای سینما چنین فعالیتهایی را داشته باشیم عدهای شغلشان سینماست اما یک سال است که عملا تعطیل است این افراد باید از کجا ارتزاق کنند؟
احمدی نیا گفت: مگر میشود فرهنگ و هنر را تعطیل کرد؟ ما نمیتوانیم بگوییم چون یک بیماری آمده باید بخش فرهنگی و هنری را تعطیل کنیم. مردم باید به سینما رفتن با رعایت پروتکلها عادت کنند، خوشحالم که جشنواره فیلم کوتاه تهران به شکل فیزیکی برگزار شده و مردم استقبال کردهاند امیدوارم همین اتفاق در جشنواره فیلم فجر هم رخ دهد. خود من امسال خیلی لذت بردم که دوباره فیلمها را در سالن سینما تماشا کردم.
این بازیگر عنوان کرد: سینمای کوتاه در این سالها پیشرفت زیادی داشته است. اتفاقاتی مثل جشنواره فیلم کوتاه تهران، جشن بزرگ سینمای ایران و... به بیشتر دیده شدن این آثار کمک میکند، نسلی که از سینمای کوتاه آغاز میکنند بالاخره پا به عرصه سینمای بلند میگذارند و اینجا فرصت خوبی است که بازگیران، کارگردانان و دیگر عوامل خود را محک بزنند.
به گزارش ایرنا، نمایش فیلمهای سی و هفتمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران ۱ تا ۵ بهمنماه ۹۹ صورت میگیرد. این رویداد به دبیری سید صادق موسوی ششم بهمن نیز با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان خواهد داد.