به گزارش روز جمعه ایرنا از روابط عمومی شرکت سپردهگذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه، «محمدرضا پوررضایی» ضمن بیان مطلب بالا افزود: پس از انجام دادن انحصار وراثت، یکی از وراث با مراجعه به سایت شرکت سپردهگذاری مرکزی، اطلاعات مربوط به انحصار وراثت را بارگذاری میکند و شرکت سپردهگذاری اقدامات لازم برای انتقال سهام عدالت به وراث را انجام میدهد.
پوررضایی تصریح کرد: با توجه به اینکه فرایند آماده کردن مدارک برای انحصار وراثت زمانبر است الکترونیکی شدن باعث کاهش زمان و سهولت در فرایند انتقال سهام عدالت میشود.
مشاور اجرایی سهام عدالت اضافه کرد: با هماهنگیهای صورت گرفته بین شرکت سپرده گذاری مرکزی، سازمان ثبت احوال و قوه قضایی، به زودی امکان الکترونیکی شدن انتقال سهام عدالت فراهم میشود.
ورود همه شرکتهای سرمایهگذاری استانی به بورس تا پایان سال
مشاور اجرایی سهام عدالت درباره شرکتهای سرمایهگذاری استانی گفت: از ۳۱ شرکت سرمایه گذاری استانی، مراحل پذیرش و بازگشایی نماد ۲۵ شرکت در بورس انجام شده است و در مرحله برگزاری مجامع و اصلاح اساسنامه هستند.
وی ادامه داد: مراحل پذیرش ۶ شرکت سرمایه گذاری استانی درحال بررسی است و تا پایان سال وارد بورس میشوند.
ارسال پیامک جعلی سجام برای دارندگان سهام عدالت
پوررضایی خاطرنشان کرد: در روزهای اخیر پیامکی به سهامداران سهام عدالت که روش غیرمستقیم را انتخاب کردند، ارسال شده است، مبنی بر اینکه اگر تا مدت زمان مشخصی درسامانه سجام ثبت نام نکنید، سود سهام به حسابتان واریز نمیشود.
پوررضایی تاکید کرد: این پیامکها قانونی نیست و سهامداران عدالت نباید به آنها توجه کنند.