به گزارش ایرنا، امام جمعه سنندج روز شنبه در نخستین جشنواره مکتب حاج قاسم در استان اظهار داشت: در آیات و احادیث زیادی در باره تبلیغ و رسانه بحث شده و مطالب ارزشمندی بیان شده است.
ماموستا فایق رستمی به روز بودن و آینده نگری را از جمله مباحث مورد توجه اهالی رسانه دانست و افزود: وظیفه و رسالت خطیری بر عهده صاحبان رساله وجود دارد که انتشار اخبار توسط آنها جامعه را میتواند به سوی آگاهی و شجاعت سوق دهد.
ماموستا رستمی بر هوشیاری اهالی رسانه تاکید کرد و گفت: اهالی رسانه باید از لحاظ بصیرت، روشن بینی، صبر، دقت، تفکر و قدرت تشخیص و امانتداری با دیگر اقشار جامعه متفاوت باشند و اگر در زمان جنگ دربرابر همه قدرت های بیگانه ایستادیم به واسطه اتحاد و انسجامی بود که با تبلیغ صحیح رسانه ها بوجود آمد.
وی با اشاره به اینکه شهدا با شهادتشان در مقابل ظلم و ستم دشمنان پیام شجاعت، صبر و شکیبایی را به جهانیان ابلاغ کردند، اظهار داشت : یکی از ویژگی های بارز و مهم بشر ایثار و فداکاری است که سردار سلیمانی برای دفاع از جان مردم فدارکاری کرد.
وی افزود: بعد از شهادت سردار سلیمانی تحرک اسلامی و وحدت بین مسلمان ها ایجاد شد و برای جنایتکاران هم شرمندگی بجا ماند.
امام جمعه سنندج با اشاره به اینکه دهه فجر سرآغاز نوید و استقلال و آزادی در ایران اسلامی است، افزود: قبل از انقلاب، دوران بی امکانات و وابستگی شدید به دیگر کشورهای دنیا در ایران حکمفرما بود.
داوران این جشنواره متشکل از سلیمان الله مرادی، شیروان یاری، مسعود احمدی و مسعود مرادسلیمی است.
با رای هیات داوران این جشنواره در بخش فیلم طیب الله ویسی از صداوسیمای مرکز کردستان رتبه نخست، شیداعلیمرادی و سعید کُردی به طور مشترک رتبه دوم، حسین چشمه کبودی رتبه سوم را به خود اختصاص دادند و تندیس ویژه این بخش جشنواره هم به مهرداد یوسفی اهدا شد.
در بخش تولیدات خبری این جشنواره هم شیرین مرادی از خبرگزاری فارس، نشمیل نوشادی از خبرگزاری ایسنا، زهره نادری مقدم از هفته نامه خبر کردستان، فرید سماواتی از هفته نامه ئاوات، علی کرمی از سایت تابناک و طاهره جلوخانی از سایت کُرد تودی رتبه های برتر را کسب کردند.