به گزارش ایرنا، این مسابقات با حضور ۴ تیم از دانشجویان حقوق و وکلای دادگستری و همچنین استادان برتر دانشگاه برای اولین بار در جنوب کشور در جزیره کیش برگزار شد.
مسابقات موت کورت که امروز مرحله دوم و پایانی آن برگزار شد در قالب یکسری دادگاه های فرضی است که افراد در این دادگاهها به صورت تیمی شرکت میکنند. قبل از برگزاری مسابقات به وسیله هیات برگزاری صورت مساله به آنها داده شده و آنها لایحه های خود را ارسال کرده اند و این لایحه ها توسط هیت داوران بررسی می شود.
در این دوره از مسابقات از میان ۴۰ تیم شرکتکننده، لایحه های ۴ تیم برگزیده و به مسابقات مرحله شفاهی دعوت شدند.
در این مرحله نیز، روز گذشته یک تیم حذف شد و سه تیم ظهر امروز مرحله پایانی را برگزار کردند.
علی محمد سلطانی وکیل پایه یک دادگستری که با تیم کیش در این مسابقات شرکت کرده بود به ایرنا گفت: در این مسابقات هر تیم باید نقش خواهان و خوانده را بازی کند و هر دو طرف در مراحل مختلف دفاعیات خود را ارائه میدهند؛ امری که در دادگاههای واقعی بسیار اتفاق می افتد که ما گاهی وکیل خواهان هستیم و گاهی وکیل خوانده.
وی در ادامه افزود: در این مسابقات، محیط دادگاه را شبیه سازی می کنند و شرکت کنندگان بر اساس دادهها و تطبیق با مواد قانونی و موازین حقوقی که جمع بندی کرده اند،لایحه ای را ارایه داده و بر اساس آن لایحه، دفاعیات خود را انجام میدهند.
سحر ناصر بخت دبیر علمی این مسابقات نیز در خصوص داوران شرکت کننده در این مسابقات گفت: در این مسابقات اساتیدی صاحب نامی همچون دکتر بهرام بهرامی قاضی دیوان عالی کشور و دکتر فرهی دیپلمات وزارت خارجه و فردین بهدلی مدرس و مولف کتب حقوقی به عنوان داور حضور داشتند.
شایان ذکر است این مسابقات با ۱۰ داور برگزار شد. هر یک از تیمها نیز از اعضای سه یا چهار نفره تشکیل شده بودند و در انتها به برندگان جوایز نقدی تعلق گرفت.
پیشبینی میشود تیم برتر این دوره در مسابقات بینالمللی سال آینده نیز شرکت کند.
مسابقات موت کورت با همکاری دانشگاه چابهار،معاونت امور فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش و موسسه آموزشی و حقوقی و داوری عدالت ناصری سوم و چهارم بهمن در جزیره کیش برگزار شد.