به گزارش ایرنا، محمدابراهیم زارعی روز شنبه در جلسه انجمن کتابخانههای عمومی سنندج اظهار داشت: راهاندازی کتابخانه در مناطق حاشیهنشین و ترغیب ساکنان این مناطق به سمت کتابخوانی و مطالعه امری ضروری بوده و این مهم با همکاری کتابخانههای عمومی، ادارات و سازمان ها، خیرین و مردم میسر میشود.
وی با بیان اینکه حمایت از این نهاد فرهنگی که در راستای توسعه فرهنگی کشور گام برمی دارد، ضروری است، گفت: در حال حاضر شهرداری و شورای اسلامی شهر سنندج توجه ویژهای به مقوله کتاب و کتابخوانی دارند و همین امر در رفع بسیاری از مشکلات کتابخانههای عمومی اثرگذار بوده است.
رییس انجمن کتابخانههای عمومی سنندج به اجرای طرح پیک رایگان کتاب نیز اشاره کرد و افزود: اجرای این طرح در ارتقای سطح خدمت رسانی به علاقمندان تاثیرگذار بوده و می تواند سطح دسترسی مخاطبان به کتاب و کتابخانه را افزایش دهد.
مدیرکل کتابخانه های عمومی کردستان نیز در این جلسه توجه به مناطق حاشیه ای را از اولویت های این نهاد فرهنگی در استان اعلام کرد و گفت:: تلاش میشود با همکاری مسوولان و خیرین در این مناطق کتابخانه عمومی راه اندازی شود.
محمد مخدومی افزود: در حال حاضر۲ کتابخانه عمومی خاتم الانبیاء و امام رضا (ع) در مناطق عباس آباد و کانیکوزله شهر سنندج فعال بوده و به شهروندان در این مناطق خدمات ارائه میدهند.
وی با اشاره به اینکه اعضای کودک و نوجوان در این کتابخانهها بیشتر از سایر اقشار است، گفت: تبدیل کتابخانه عمومی امام رضا(ع) به کتابخانه تخصصی کودک و نوجوان از برنامه های این نهاد است که در آیندهای نزدیک محقق میشود.
مدیرکل کتابخانه های عمومی کردستان با بیان اینکه عملیات تعمیر و بهسازی کتابخانه عمومی فردوسی سنندج در حال انجام است، افزود: بر اساس برنامه ریزیهای انجام شده تغییرات ویژهای در این کتابخانه انجام میشود که یکی از مهمترین آنها توجه به بخش کودک و نوجوان و سالن مطالعه است.
وی به برنامههای کتابخانههای عمومی از زمان شیوع کرونا نیز اشاره کرد و گفت: تمرکز نهاد کتابخانههای عمومی در این مدت بر برگزاری برنامههای فرهنگی در فضای مجازی بوده است و تاکنون بیش از ۶۰ برنامه متنوع برای مخاطبان و علاقمندان به کتاب و کتابخوانی برگزار شده است.
مخدومی آغاز طرح پیک کتاب را از برنامه های مهم این نهاد فرهنگی در استان اعلام کرد و افزود: بر اساس این طرح اعضای کتابخانههای عمومی میتوانند کتاب مورد نظر خود را در درب منزل دریافت کنند.
استان کردستان در حال حاضر دارای ۸۱ باب کتابخانه عمومی است که از این تعداد ۵۱ باب نهادی و بقیه مشارکتی هستند.