به گزارش ایرنا از «ایثار»، فریده اولاد قباد با اشاره به وجود حدود ۲۳۰ هزار پرونده شهید عنوان کرد: این پروندهها به ما هشدار میدهد که چه تعداد بالایی از شهدای ما زمانی خانواده خود را گذاشتند و به نیت جهاد پای در میدان نهادند لذا ما هم باید نیت، فکر و عمل جهادی را در بنیاد شهید و امور ایثارگران در پیش بگیریم.
اولادقباد ضمن اشاره به شرح وظایف ۲۲ بندی ابلاغ شده به بخش امور زنان و خانواده، گفت: بلافاصله بعد از اینکه مسئولیت مشاور زنان و خانواده را در بنیاد پذیرفتم، کمیته تخصصی حقوقی را تشکیل دادیم و نظارت بر حسن اجرای قوانین را جزو محورهای اصلی این کمیته در دستور کار قرار دادیم.
مشاور امور زنان و خانواده بنیاد با اشاره به همکاری خوب معاونین بنیاد با بخش زنان و خانواده، اظهار کرد: ما در حوزه زنان و خانواده و در سایر مسائلی که نیازمند به همراهی و همکاری معاونتهای بنیاد است، برای تحقق مطالبات بهحق جامعه ایثارگری ورود پیدا کردیم و با همکاری خوب این همکاران نتایج خوبی هم حاصل شد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در مکاتبهای که با مشاورین امور بانوان داشتیم، سعی کردیم مطالبات بهحق جامعه ایثارگری و موانع و مسائل فراگیر زنان شاغل در بنیاد شهید و امور ایثارگران را بهعنوان دو محور اصلی در حوزه زنان و خانواده، در جلسات مختلف حضوری و غیرحضوری پیگیری کنیم.
اولاد قباد با تکیه بر فرمایش حضرت امام خمینی (ره) که «زنان باید در مقدرات اساسی کشور شرکت کنند» عنوان کرد: در بسیاری از استانها به درستی از ظرفیت زنان استفاده شده است و باتوجه به اینکه نیمی از جامعه هدف ما را بانوان تشکیل میدهند باید از زنان توانمند، شایسته و باتجربه در پستهای مدیریتی استفاده شود.
مشاور امور زنان در بنیاد شهید و امور ایثارگران پیش از این با اشاره به اینکه در آستانه برپایی کنگره «لشکر فرشتگار تاریخساز» بزرگداشت ۱۷ هزار زن شهید هستیم، گفته بود: علاقهمندان تا ۷ بهمنماه فرصت دارند چکیده مقالات و تا ۷ اسفندماه ۱۳۹۹ اصل مقالات را به دبیرخانه ارسال کنند.