سنندج - ایرنا - رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کردستان گفت: دستاوردهای عظیم انقلاب اسلامی در چهار دهه گذشته باید در جامعه تبیین شود و در این راه می‌توان از زبان هنر بهره برد.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام سید محمد سادات روز یکشنبه در دومین جلسه کمیته هنری ستاد دهه فجر استان کردستان اظهار داشت: یکی از بخش‌های بسیار مهم که باید به آن به صورت ویژه پرداخته شود، دستاوردهای عظیم انقلاب اسلامی در زمینه اعتلای هنر انقلابی و اسلامی است.

وی افزود: با بهره‌مندی از زبان هنر و استفاده از پتانسیل عظیم هنرمندان، می‌توان ضمن تبیین هنر انقلابی و آشنایی هرچه بیشتر نسل جوان با آرمان‌های نظام به بسیاری از شبهات در زمینه انقلاب اسلامی پاسخ داد.

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کردستان با اشاره به اهمیت کمیته هنری ستاد دهه فجر گفت: سال گذشته این کمیته توانست در ارزیابی‌های انجام شده به عنوان یکی از کمیته‌های برتر ستاد دهه فجر معرفی شود و انتظار می‌رود در سال‌جاری نیز با روحیه جهادی و برنامه‌ریزی منظم شاهد اتفاقات خوب هنری در گرامیداشت ایام‌الله دهه فجر در استان باشیم.

وی با تاکید بر دوری از موازی کاری اظهار داشت: منظومه فکری امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب در کارهای هنری باید مورد توجه قرار گیرد و از هنرمندان انقلابی و متعهد به صورت ویژه تقدیر و حمایت شود.

حجت‌الاسلام سادات افزود: برنامه‌های بسیار خوبی در این کمیته برنامه ریزی شده که می‌طلبد به نحو شایسته توسط صدا وسیما، رسانه‌های جمعی و استفاده از بستر فضای مجازی اطلاع رسانی و پوشش لازم داده شود.

وی برگزاری شب‌های خاطره، شب شعر انقلاب و رونمایی از دستاوردها و تولیدات با کیفیت هنری را با اهمیت اعلام کرد و گفت: در شرایط حاکم بر کشور لازم است با بسیج تمام امکانات جشن‌های انقلاب به صورت باشکوه به شیوه‌های جدید و نوآورانه منعکس شود.



برگزاری ۵۰ عنوان برنامه شاخص هنری در دهه فجر

مسوول کمیته هنری ستاددهه فجر انقلاب اسلامی کردستان نیز در این جلسه زبان هنر را رساترین زبان در انتقال پیام اعلام کرد وگفت: بیان هنرمندانه دستاوردهای چهاردهه انقلاب یکی از مهمترین و ضروری ترین موضوعاتی است که باید در تمام برنامه‌های مد نظر این ایام ‌لحاظ شود.

امین مرادی با تاکید بر ضرورت برنامه‌ریزی مناسب در برگزاری برنامه‌های دهه فجر اظهار داشت: جلوگیری ازبرگزاری برنامه‌های کلیشه‌‎ای و تکراری و تشکیل اتاق فکر در برنامه‌ریزی برنامه‌های جدید و خلاقانه یک ضرورت مهم است که باید به صورت جدی مورد توجه قرارگیرد.

وی افزود: با برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری مشترک ضمن عدم موازی‌کاری می‌توان نسبت به تولید و اجرای برنامه‌های ماندگار که تأثیرگذاری بالاتری در جامعه خواهد داشت، اقدام کرد.

رییس حوزه هنری کردستان یادآور شد: در این ایام برنامه‌های متعددی در سطح استان برنامه‌ریزی شده است که ۵۰ عنوان برنامه شاخص هنری بخشی از آنها است و تلاش می‌شود با همکاری اعضای کمیته هنری، برنامه‌هایی با شاخص‌های هنری جمع بندی و اجرایی‌ شود.

وی گفت: برگزاری شب‌خاطره شهید ‌اصغر پاشاپور از شهدای مدافع حرم و همرزم سردار دلها شهید سپهبد سلیمانی، برگزاری شب شعر منطقه ای "مرد میدان "، رونمایی از چند عنوان کتاب در حوزه دفاع مقدس توسط بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، برگزاری جشنواره استانی معلمان هنرمند و رونمایی از کتاب رادیو سنه خاطرات دکتر بهروز خیریه به قلم شیلان آویهنگی تولید حوزه هنری کردستان بخشی از این برنامه‌ها است.

مرادی برگزاری نمایشگاه عکس "کردستان در انقلاب اسلامی" در پیاده راه خیابان فردوسی، ایجاد دیوار متحرک نقاشی‌کودکان، کاریکاتور و ... در پیاده راه فردوسی، برگزاری نمایشگاه‌های مجازی‌هنرمندان رشته های مختلف هنری، برگزاری وبینار تخصصی هنری‌توسط واحد آموزش و پژوهش حوزه هنری در زمینه‌های ادبیات کودک، نمایش، فیلم مستند وپخش فیلم‌های کوتاه فیلمسازان کردستانی را از دیگر برنامه اعلام کرد.

وی اظهار داشت: بخش عمده‌ای از فعالیت‌های در نظرگرفته شده مختص مناطق حاشیه شهرها بوده و در سنندج نیز در مناطق نایسر، حسن آباد و آساوله نیز برنامه‌هایی درنظر گرفته شده است که از۱۲ تا ۲۲ بهمن در این مناطق برگزار می‌شود.