برخی منابع سعودی مدعی شدند که «جنبش انصارالله» یمن یک موشک به سمت ریاض شلیک کرده است و به دنبال صدای انفجاری مهیبی که در پایتخت عربستان به گوش رسید، همه پروازهای فرودگاه "ملک خالد" ریاض متوقف شد و چند هواپیما مسیر خود را به سمت فرودگاه "دمام" تغییر دادند.
دقیقا پس از انتشارات این ادعاها بود که سرتیپ "یحیی سریع" سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد که طی ۲۴ ساعت گذشته هیچ عملیات تهاجمی علیه کشورهای متجاوز از سوی این نیروها انجام نشده است و ما هر عملیاتی را که انجام دهیم، با عزت و افتخار اعلام میکنیم.
وی در عین حال تاکید کرد، "تا زمانی که تجاوز و محاصره یمن ادامه یابد، پاسخ به کشورهای متجاوز حق طبیعی و قانونی ماست".
در حالی که سعودیها به دنبال انداختن حمله دیروز به گردن نیروهای یمنی بودند، اما به یکباره قضیه فرق کرد و یک گروه عراقی با نام "الویه الوعد الحق" (وعده حق) مسئولیت این حمله را پذیرفت.
اما این گروه اعلام کرد که این عملیات موشکی نبوده، بلکه عملیاتی پهپادی انتقامی بوده که در انتقام خون بیگناهان عراقی انجام شد که روز پنجشنبه در بغداد در جریان یک اقدام تروریستی توسط عوامل سعودی خون ۳۳ نفر ریخته شد و دهها نفر دیگر نیز زخمی شدند.
این گروه همچنین در بیانیه خود تهدید کرد که کاخ "الیمامه" و اهداف حیاتی دیگر متجاوزان سعودی را در ریاض در انتقام عملیات تروریستی پنجشنبه گذشته بغداد هدف خواهد داد.
پیش از این نیز «گردانهای حزب الله» عراق آمریکا، عربستان و رژیم صهیونیستی را مقصر حمله بغداد خوانده و هشدار داده بودند که "محمد بن سلمان" ولیعهد سعودی بهای خون بیگناهان عراقی را خواهد پرداخت.
در قضیه انفجار مهیب دیروز ریاض چند نکته وجود دارد که به هر یک اشاره میشود:
۱- منابع سعودی سعی کردند به دروغ انفجار ریاض را به گردن نیروهای یمنی و انصارالله بیندازند تا از این طریق خود را مظلوم نشان داده و در مقابل دولت جدید آمریکا با توجیه تجاوز به یمن، اقدامات ضدانسانی خود در این کشور را دفاعی جلوه دهند تا از برنامه «جو بایدن» رییس جمهوری آمریکا که (در ظاهر) خواستار پایان جنگ یمن شده، خلاص شوند.
۲- اگر ادعای گروه عراقی وعده حق در حمله پهپادی به ریاض درست باشد، آل سعود از این پس فقط در یک جبهه (جنوب/ مرز با یمن) درگیر نخواهد بود، بلکه مرزهای شمالی و آسمان عربستان نیز از این پس امن نخواهد بود و این مساله به چالشهای آل سعود خواهد افزود.
۳- اگر گفتههای برخی از گروههای عراقی درباره سعودی بودن عامل عملیات پنجشنبه گذشته بغداد درست باشد، دولت عراق باید نسبت به رابطه با ریاض که در دوران «مصطفی الکاظمی» گسترش فزایندهای داشته، تجدید نظر کند.