به گزارش روز یکشنبه ایرنا، پس از آغاز روند کُند واکسیناسیون در فرانسه، مقام های بهداشتی این کشور اعلام کردند یک میلیون نفر تا روز شنبه واکسینه شده اند.
خبرگزاری فرانسه در این زمینه نوشت: افزایش آمار مبتلایان به کرونا و مرگ و میر ناشی از آن، این نگرانی را به بار آورده که شاید فرانسه نیاز به یک قرنطینه کامل دیگر داشته باشد؛ امری که می تواند به کسب و کارها و زندگی روزانه مردم آسیب های جدی تری وارد کند.
از این رو، از روز یکشنبه افرادی که از کشورهای عضو اتحادیه اروپا از راه هوایی یا دریایی وارد فرانسه می شوند، باید نتیجه منفی آزمایش کرونای خود را که طی ۷۲ ساعت گذشته گرفته شده است، در دست داشته باشند.
این الزام از اواسط ماه ژانویه (اواخر دی) در مورد مسافران ورودی از کشورهای غیر عضو اتحادیه اروپا به کار گرفته شده است. اما مسافرانی که از اتحادیه اروپا و از راه زمینی وارد فرانسه می شوند، از جمله کارگرانی که از مرز فرانسه عبور می کنند، به آزمایش منفی نیازی ندارند.
هر هفته حدود ۶۲ هزار نفر از کشورهای عضو اتحادیه اروپا وارد فرودگاه ها و بنادر دریایی فرانسه می شوند.
وزارت بهداشت فرانسه روز شنبه گزارش داد که در ۲۴ ساعت گذشته، ۲۳ هزار و ۹۲۴ مورد جدید ابتلا به کووید – ۱۹ و ۳۲۱ مرگ و میر جدید ناشی از ابتلا به این بیماری ثبت شده و در مجموع شمار فوت شدگان به ۷۲ هزار و ۸۷۷ نفر رسیده است.
شمار کلی بیماران کرونایی بستری شده در بیمارستان های فرانسه نیز روی رقم ۲۵ هزار و ۸۰۰ نفر ایستاده است که حدود ۲ هزار و ۹۰۰ نفرشان در بخش مراقبت های ویژه بستری هستند.
در همین حال، «ژان کاستکس» نخست وزیر فرانسه گفت که تا روز شنبه، یک میلیون نفر در این کشور واکسینه شده اند. تمرکز عملیات واکسیناسیون در وهله نخست بر افراد بالای ۷۵ سال در خانه های سالمندان و کارمندان بهداشت و درمان بیش از ۵۰ سال معطوف است.
«آگنس پانیر روناچر» وزیر اقتصاد فرنسه نیز گفت اطمینان دارد فرانسه به هدف خود برای واکسینه کردن ۱۵ میلیون نفر تا پایان ماه ژوئن (تیر) دست می یابد.
در این میان، «الیویه وران» وزیر بهداشت فرانسه هشدار داد چنانچه تدابیر فعلی از جمله منع رفت و آمد سراسری ناکافی باشد، قرنطینه بعدی منتفی نخواهد بود.
از سال ۲۰۲۰، فرانسه دو بار قرنطینه سراسری شد؛ اولین بار از ماه های مارس و می (اسفند ۹۸ تا خرداد ۹۹ و دومین بار از اکتبر تا دسامبر (مهر تا دی) بود.