به گزارش روز یکشنبه وزارت صنعت، معدن و تجارت، سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان اعلام کرد: جمع بندی آمارها و گزارش های دریافتی از سوی سازمان های صنعت سراسر کشور، برای نظارت بر وضعیت انبارها و سردخانه ها و مراکز نگهداری کالا و مقابله با هرگونه احتکار احتمالی کالا طی آذرماه امسال بیش از هشت هزار مورد بازرسی در سراسر کشور انجام شد و در این مدت ۲۸۱ پرونده تخلف به ارزش ۱۰ هزار و ۱۲۶ میلیارد و ۷۳ میلیون تومان تشکیل و به تعزیرات ارسال شده است.
بر اساس آمار دریافتی بعد از ابلاغ شیوه نامه، تاکنون تعداد ۱۳۵ هزار و ۱۰۷ مورد بازرسی از انبارها و مراکز نگهداری کالا به عمل آمده که در این بررسی ها تعداد سه هزار و ۱۸۷ مورد واحد متخلف شناسایی و پرونده تخلف این واحدها به ارزش ۹۴۴ میلیارد و ۹۳۰ میلیون تشکیل و جهت صدور رای نهایی به اداره کل تعزیرات حکومتی استانها ارسال شده است.
به گزارش ایرنا، نیمه نخست امسال ۸۵۸ هزار و ۹۵۷ فقره بازرسی از کالاها و خدمات اولویتدار توسط بازرسان سازمانهای صنعت، معدن و تجارت در سراسر کشور انجام شد که منجر به تشکیل ۳۸ هزار و ۵۹۳ فقره پرونده شده است.
پیش از این اعلام شد، پنج کالا از جمله روغنخوراکی، نهادههای دامی، مرغ زنده و گرم، سیمان و تایر سبک و سنگین به عنوان کالاهای دارای اولویت بازرسی این سازمان و سازمانهای صنعت، معدن و تجارت برای جلوگیری از احتکار، بررسی موجودی و قیمت، تعیین شده بود.
نیمه نخست امسال نیز به دلیل شیوع ویروس کرونا، ماسک و لوازم بهداشتی مربوط به این بیماری در صدر بازرسیها قرار داشتند و نظارت لازم انجام شد.
تاریخ انتشار: ۵ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۷:۲۵
تهران- ایرنا- سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان اعلام کرد: براساس ابلاغ شیوهنامه بازرسی از انبارها و مراکز نگهداری کالا با هدف مقابله با هر گونه احتکار احتمالی کالا توسط بازرسان سازمانهای صنعت، معدن و تجارت سراسر کشور در آذرماه امسال، ۱۰ هزار و ۱۲۶ میلیارد تومان تخلف کشف شد.