شهرکرد- ایرنا- عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: در لایحه بودجه ۱۴۰۰ که به مجلس ارائه شده است ،کل بودجه از ۴۳ درصد رشد برخوردار است و رشد اعتبارات فرهنگی ۲۵ درصد اعمال شده است از این رو با اعمال تغییراتی تلاش شد تا رشد اعتبارات فرهنگی به رشد کل بودجه نزدیک شود.

احمد راستینه روز یکشنبه در نشست با جمعی از فعالان عرصه فرهنگ و هنر این استان با تاکید بر ضرورت افزایش اعتبارات فرهنگی در کشور، تصریح کرد: یکی از دغدغه‌های جدی هنرمندان، مسائل اقتصادی است و این موضوع با حساسیت در کمیسیون فرهنگی پیگیری می‌شود.

وی ادامه داد: اعتقاد ما بر این است عبور از وضعیت اقتصادی کنونی با به ‌کارگیری ظرفیت‌های حوزه فرهنگ و هنر امکانپذیر است از همین رو باید مسائل اقتصادی را وارد عرصه فرهنگ و هنر کرد و اعتبارات مناسبی به این بخش اختصاص داده شود.

نماینده مردم شهرستان‌های شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نگاه به عرصه فرهنگ و هنر در کشور نگاه حاشیه‌ای است، اظهار داشت: با وجود تاکیدات مقام معظم رهبری در حوزه فرهنگ و هنر، آنچنان که شایسته است به این موضوع توجه نشده و می‌طلبد تا این رویه اصلاح شود.

راستینه با بیان اینکه در خصوص چگونگی تخصیص اعتبارات فرهنگی در مجلس شورای اسلامی ۲ دیدگاه وجود دارد، تصریح کرد: برخی عنوان می‌کنند اعتبارات باید برای توسعه زیرساخت‌ها هزینه شود اما دیدگاه دیگر بر تولید محتوا و حمایت از هنرمند برای تولید آثار فاخر تاکید دارد که دیدگاه دوم مورد  نظر بنده است.

وی خاطر نشان کرد: هنر نقش اساسی و بنیادین در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی داشته است و انتظار می‌رود به این نقش بیش از پیش توجه شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست از فعالیت۱۴ فرهنگسرا در استان خبر داد و گفت: علاوه‌بر آن هفت فرهنگسرا نیز در حال ساخت است که پنج مورد آن از سال ۸۶ کلنگ‌زنی شده است و می‌طلبد تا برای تکمیل آن اعتبارات مورد نیاز تامین شود.

ابراهیم شریفی در ادامه با اشاره به برنامه‌های حمایتی دولت از هنرمندان در دوران شیوع کرونا، تصریح کرد: در سالجاری ۲۳۶ هنرمند از بیمه تامین اجتماعی برخوردار شد و در قالب یک هزار و ۱۰۰ هنرکارت، یک میلیارد و ۶۵۰ میلیون تومان تسهیلات بلاعوض به حساب هنرمندان واریز شد.

وی خاطر نشان کرد: ۷۵ آموزشگاه هنری، سینمایی و خوشنویسی در استان فعال است و خدمات قابل توجهی از سوی این آموزشگاه‌ها ارائه می‎شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری از فعالیت هشت شرکت فیلم‌سازی در استان خبر داد و گفت: این تعداد شرکت برای استان عدد مناسبی است و در سالجاری ۲ اثر از تولیدات این شرکت‌های فیلم‌سازی به جشنواره فیلم فجر راه یافت.

به گزارش ایرنا، در این نشست برخی از اهالی فرهنگ و هنر چهارمحال و بختیاری به بیان مطالبات و دغدغه‌های خود پرداختند.