به گزارش ایرنا، این فعال سیاسی عربستان مقیم آمریکا روز دوشنبه در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت: میتوان دو انفجار انتحاری در میدان «الطیران» در بغداد و خبر جعلی حمله موشکی یمنیها به ریاض که مسئولیت آن متوجه یکی است و آن عربستان و شرکای بدخواه آن میباشد را به هم ربط داد.
وی به این موضوع اشاره کرد که هدف از بمبگذاری در بغداد و حمله ساختگی موشکی به ریاض، ارسال پیام به دولت بایدن رئیس جمهوری جدید آمریکا بوده است.
عضو جنبش اخلاص در جزیره عربی معتقد است که خبر حمله موشکی به ریاض همزمان با بررسی تصمیم رئیس جمهوری کنار رفته «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری سابق آمریکا مبنی بر قراردادن نام «جنبش انصارالله» در لیست گروههای تروریستی خارجی انجام شد و منعکس کننده بحران رژیم سعودی در جنگ علیه صنعا و همچنین نگرانی ریاض از توجه دولت جدید آمریکا به تجاوز عربستان به یمن است.
در دو حمله انتحاری که در ۲۱ ژانویه ۲۰۲۱ توسط گروه تروریستی «داعش» در بازار الطیران در بغداد انجام شد، دهها شهروند عراقی کشته و زخمی شدند.
۲ روز پس از این حمله «ترکی المالکی» سخنگوی ائتلاف متجاوز عربستان به یمن ادعا کرد که نیروهای سعودی یک حمله هوایی بر فراز ریاض را که از سوی یمن انجام شد را خنثی کردند.
در همین حال، سخنگوی نیروهای مسلح یمن بلافاصله ادعای عربستان را رد و تاکید کرد که طی ۲۴ ساعت گذشته هیچ عملیات تهاجمی علیه کشورهای متجاوز از سوی این نیروها انجام نشده است.
سرتیپ «یحیی سریع» در توئیتی نوشت: نیروهای مسلح یمن طی ۲۴ ساعت گذشته هیچگونه عملیات تهاجمی علیه کشورهای متجاوز انجام ندادهاند و ما هر عملیاتی را که انجام دهیم با عزت و افتخار اعلام میکنیم.
همچنین روزنامه یمنی «۲۶ سپتامبر» دیروز (یکشنبه) در گزارشی با اشاره به اینکه سعودیها دیروز از حمله موشکی به ریاض سخن گفتند و مدعی شدند که این حملات از یمن منشا گرفته است، بدون ذکر نامی به نقل از یک منبع آگاه نوشت که مقامات سعودی برای این حمله ساختگی به انفجار بمبهای صوتی متوسل شدند تا برخی از سفارتخانهها احساس کنند که واقعاً به ریاض حمله شده است.
به گفته این منبع، مقامات سعودی با توجه به پیشنهادات ارائه شده از سوی مشاوران «محمد بن سلمان» به سرعت به سفرای کشورهای خارجی در ریاض اطلاع دادند که به فرودگاه ریاض حمله شده است.
ناظران تاکید کردند که ریاض از اینکه واشنگتن تصمیم به لغو مصوبه دولت ترامپ در مورد قرار دادن نام جنبش انصارالله در لیست «گروههای تروریستی خارجی» بگیرد، نگران هستند و به همین دلیل سعی دارند با چنین حملات ساختگی به جهانیان بگویند که همچنان مورد حملات نیروهای یمنی و انصارالله قرار دارند، هرچند یمن حق دارد تا زمانی که این تجاوز ادامه یابد، در برابر تجاوزات تحت هدایت عربستان و مورد حمایت آمریکا، پاسخ مناسب دهد و این همان چیزی است که نیروهای مسلح در اظهارات مختلف اعلام کردهاند، بنابراین بهتر است که عربستان به جای سردرگمی و این «گریههای پوچ و نفرت انگیز» که حقیقت آنچه رهبران سعودی به دست آوردهاند را بر ملا میکند، تجاوزات خود به یمن را متوقف کنند.
عربستان به همراه امارات و چند کشور عربی با چراغ سبز آمریکا و کمک رژیم صهیونیستی از فروردین سال ۹۴ با تشکیل یک ائتلاف، کشور فقیر یمن را هدف حملات گسترده قرار داده است و تاکنون هیچ دستاوردی در این جنگ به دست نیاورده است.