مهران چراغپور روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: ۱۵.۵ درصد مساحت استان با بارش نرمال و تنها نیم درصد با ترسالی ضعیف همراه است و چهارمحال و بختیاری هماینک ۷۵۰ تا ۸۰۰ میلیمتر برابر ۱.۵ سال زراعی، کمبود بارش دارد.
وی یادآور شد: میانگین دمای استان از ابتدای زمستان سالجاری تاکنون نسبت به مدت مشابه سال قبل یک دهم درجه سانتیگراد و نسبت به مدت مشابه بلندمدت ۹ دهم درجه سانتیگراد افزایش دارد.
مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری پیشبینی کرد: برای 2 ماه آینده در استان بارشها کمتر از نرمال و در فروردینماه سال آینده نزدیک به نرمال خواهد بود و میزان بارشها در اسفندماه سالجاری نسبت به بهمنماه افزایش خواهد داشت اما بارشهای زمستان در چهارمحال و بختیاری کمتر از نرمال براورد میشود.
چراغپور گفت: براساس مقایسه اختلاف مجموع بارش کشور و استانها با میانگین بلندمدت از ابتدای سالجاری تاکنون چهارمحال و بختیاری ۶۰.۸ درصد کاهش، بعد از استانهای کرمانشاه، هرمزگان و ایلام در ردیف چهارم ایران قرار دارد.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری سرچشمه رودخانههای زایندهرود، کارون و بخشی از دز است که افزایش یا کاهش بارشها در این استان، خوزستان، اصفهان و فلات مرکزی را تحت تاثیر خود قرار میدهد.
خشکسالیهای اخیر از سال ۱۳۸۶ در چهارمحال و بختیاری آغاز شد و پیامدهای ناگواری بر منابع آب، محیطزیست و فعالیتهای اقتصادی این استان بهویژه در بخش کشاورزی داشته است.