به گزارش روز سه شنبه ایرنا، «سعد السعدی» عضو دفتر سیاسی عصائب اهل الحق عراق تصریح کرد که گروههای زیر مجموعه سازمان الحشد الشعبی عراق هرگز از خواسته خود برای اخراج نیروهای آمریکایی از کشورشان دست بر نخواهند داشت.
وی تصریح کرد: آمریکا جنایات و کشتار علیه ما مرتکب شده است؛ بویژه بعد از حملات به یگان های سازمان الحشد الشعبی عراق و ترور شهیدان سلیمانی و المهندس و نیز نقض حاکمیت عراق و احترام قائل نشدن برای خون ملت عراق.
وی در عین حال هشدار داد که بهای این خون های پاک بسیار بزرگتر و سخت از آن چیزی است که آمریکا انتظار آن را دارد.
این عضو دفتر سیاسی عصائب اهل الحق عراق تاکید کرد که هیچ تفاوتی بین بایدن و ترامپ و نظایر آنها درخصوص سیاست خارجی آمریکا وجود ندارد زیرا این سیاست، حفاظت از امنیت رژیم اسرائیل و تلاش برای اجرای طرح سازش موسوم به معامله قرن را در منطقه دنبال می کند.
السعدی در گفت وگو با شبکه تلویزیونی الجزیره پیش بینی کرد که تغییرات بزرگی در منطقه با توجه به منافع آمریکا - که در تلاش برای سلطه و سیطره بر سرمایه ها و امکانات منطقه و عراق است- روی دهد.
نیروهای اشغالگر آمریکایی از سال ۲۰۰۳ میلادی در عراق مستقر هستند که بزرگترین پایگاه آنها «عین الاسد» در استان «الانبار» در غرب این کشور است.
آمریکاییها همچنین شماری از نیروهای نظامی و سامانههای پدافندی را در سفارت خود در منطقه تحت تدابیر شدید امنیتی سبز در قلب بغداد مستقر کردهاند.
دولت آمریکا پیش تر اعلام کرد که تعداد نیروهای خود در عراق را به میزان ۵۰۰ نفر کاهش میدهد و درپی آن، ستاد عملیات مشترک عراق اعلام کرد که خروج نخستین گروه نظامیان آمریکایی از این کشور در چارچوب توافق اخیر بین بغداد و واشنگتن آغاز شده است.
ائتلاف بینالمللی موسوم به ضد «داعش» اخیرا شمار کل نیروهای آمریکایی در خاک عراق را ۳ هزار نفر اعلام کرد. با این حال، برخی منابع سیاسی و امنیتی این کشور شمار واقعی این نیروها در کشورشان را بیش از رقم اعلام شده دانسته و خواهان شفاف شدن موضوع هستند.
مسئولان و مردم عراق در مناسبتهای مختلف بر لزوم خروج نیروهای آمریکایی از کشورشان در راستای اجرای مصوبه پارلمان در این زمینه تاکید کردهاند.
تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۳
بغداد – ایرنا- عضو دفتر سیاسی عصائب اهل الحق عراق سیاست همیشگی آمریکا را حمایت از رژیم صهیونیستی دانست و گفت که بین بایدن و ترامپ هیچ تفاوتی در خصوص سیاست خارجی این کشور وجود ندارد.