در این مراسم پروژه های شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان درقالب پویش هر هفته_الف_ب_ایران شامل پروژه جهادی تبدیل ۵۰۰ کیلومتر شبکه سیمی به کابل خودنگهدار و هچنین تأمین برق چهار روستای استان شامل روستای میناب – طارم، روستای شیرمشه – طارم، روستای لهجبین – ماهنشان و روستای سرخه دیزج – خدابنده، پروژه هوشمندسازی کنتور و قرائت از راه دور،اجرای پروژه های رفع ضعف ولتاژ (طرح چاوش ) و پروژه های توسعه، احداث و روشنایی معابر با اعتباری بالغ بر ۶۰۷ میلیارد ریال به فرمان وزیر نیرو و با حضور استاندار زنجان به بهره برداری رسید.
همزمان با پروژه های شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان، پروژه های شرکت برق منطقه ای این استان در قالب همین پویش شامل پست ۶۳.۲۰ کیلو ولت سیار روی سازان، تعویض ترانس پست ۶۳.۲۰ کیلوولت توکلی، احداث خط ۶۳ کیلوولت پست روی سازان، اجرای سیستم dcs بخش ۴۰۰ کیلوولت پست نیروگاه سلطانیه، احداث خط ارتباطی پست ۶۳.۲۰ کیلوولت شهرک صنعتی صنایع، احداث خط ۶۳ کیلوولت ارتباطی به پست ۴۰۰ کیلوولت غایتی، نصب پست سیار شهرک صنعتی صنایع و اجرای فیبرنوری در خط ۶۳ کیلوولت با اعتباری بالغ بر ۶۱۴ میلیارد ریال به بهره برداری رسید.
تامین برق پایدار، بهبود کیفیت برق مشترکان، کاهش تلفات برق، تامین برق متقاضیان صنعتی، ایجاد اشتغال در بخش صنایع پایین دستی و کاهش خاموشیها از جمله اهداف پروژههای صنعت برق در استان زنجان است.
به گزارش ایرنا، پویش هر هفته_الف_ب_ایران، تلاشی است که نشان داده شود ایرانیان امیدوار و سخت کوش در هر شرایطی، در سختترین روزهای تحریم و مخاصمههای خارجی، به سازندگی و آبادانی کشور خویش همت میگمارند. الف، نشانی از آب و آبادانی است و ب، نشانهای از برق و بردباری و با هم بودن، برای ساختن ایرانی که شایسته ایرانیان است.
پویش هر-هفته - الف - ب- ایران فرصتی است تا بسیار بیش از گذشته، ایرانیان در کنار یکدیگر به ۲ کالای ارزشمند آب و برق، صنایعی که تامینکننده این ۲ هستند، جایگاهشان در توسعه زیرساختی کشور، اقتصاد آب و برق و مدیریت توأمان عرضه و تقاضای آنها بیندیشند.