اراک - ایرنا - مدیر بازرسی و نظارت اتاق اصناف استان مرکزی گفت: ۱۵ هزار واحد صنفی در طرح نظارتی ایام نوروز با هدف کنترل قیمت کالاهای اساسی زیر زره‌بین ۱۰۰ بازرس این استان هستند.

«مجید زارعی» روز سه‌شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: اولویت نظارت تیم بازرسی در این طرح، هفت کالای اساسی شامل برنج، گوشت قرمز و سفید، روغن، پوشاک، کیف و کفش، خشکبار و قنادی‌ها هستند.
وی اظهار داشت: این طرح از ۲۸ بهمن امسال آغاز و تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۰ توسط ۱۰۰ تیم بازرس در ۳۰ گروه نظارتی پیش بینی شده است.
مدیر بازرسی و نظارت اتاق اصناف استان مرکزی گفت: بسیج اصناف و ناظران افتخاری نیز برای اجرای این طرح با اتاق اصناف همکاری دارند.

زارع افزود: فروش فوق‌العاده و حراج توسط اصناف در روزهای پایانی سال منوط به کسب مجوز از اتحادیه‌های صنفی است و واحد حراج کننده باید مجوز خود را در دید مشتری نصب و نشان قیمت اجناس را بر روی کالاها نصب کند.

۲۴ هزار واحد صنفی زیر نظر ۱۲ اتحادیه صنفی در نقاط مختلف استان مرکزی فعالیت دارند.