به گزارش ایرنا، محمدرضا علیزاده روز سهشنبه در نشست شورای اطلاعرسانی استان کرمان افزود: ظرفیت حمایت از رسانه ها در بند چ دیده نشده و تنها صدا و سیما لحاظ شده و دغدغه عضای شورای اطلاع رسانی در این زمینه به شورای ملی منعکس شده است.
وی اظهار داشت: سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان سال گذشته با ۲۲ دستگاه در خصوص این بند قرارداد منعقد کرده و امسال به علت کمبود منابع تعداد دستگاه ها بسیار پایین است.
دبیر شورای اطلاع رسانی استان کرمان گفت: دستگاه های اجرایی که در شورای اطلاع رسانی حاضر می شوند باید روشنگری و تنویر افکار عمومی توسط آنان صورت گیرد که شورای اطلاع رسانی به سمت مسائل روز جامعه رفته و امیدواریم به سرعت دغدغه موجود نسبت پرونده بند چ صدا و سیما رفع شود.
علیزاده بیان داشت: کمیته ها در نشست های آینده شورای اطلاع رسانی پیشنهادات خود را ارائه کنند و چگونگی اطلاع رسانی و همچنین سیاست گذاری وضعیت آب و هوایی و سایر چالش های استان در این شورا بررسی می شود.
وی با اشاره به نگرش مردم نسبت به نظام و حکومت افزود: کاهش سرمایه اجتماعی به علت نداشتن اطلاع رسانی به موقع و شفاف است که در این زمینه باید از تمامی ظرفیت های استان استفاده کنیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان گفت: اطلاع رسانی نشدن به موقع اقدامات نظام به مردم موجب گسترش یاس در جامعه می شود که این امر در نشست های آینده شورای اطلاع رسانی استان دنبال می شود.
وی با اشاره به شرایط نظام و دستگاه های اجرایی و دشمنان بیان داشت: به بحث های تخلیه اطلاعاتی به صورت جدی پرداخته میشود و باوجود وظایف، مطبوعات و رسانه ها جایگاهی متفاوتی دارند.
علیزاده با بیان اینکه شناخت مطبوعات کاری دشواری نیست و روابط عمومی ها می تواند نقش ایفا کنند افزود: کمیته سهگانه شورای اطلاع رسانی در نشست آینده تشکیل و نقاط قوت و ضعف بررسی شود که در این راستا گام هایی برداریم و حرکت خوبی آغاز شده که باید دنبال شود.
"دستگاههای اجرایی ملی و استانی در اجرای بند (چ) ماده (۳۷) قانون احکام دائمی برنامههای توسعه کشور مبنی بر اینکه «کلیه دستگاههای اجرایی مشمول ماده (۵) قانون مدیریت خدمات کشوری مکلفند یک درصد از اعتبارات هزینهای خود به استثنای فصول (۱)، (۴) و (۶) را طی قرارداد مشخص با صدا و سیما صرف تولید برنامه جهت فرهنگسازی و آگاهی بخشی و اطلاعرسانی نمایند».