هرمز امیری روز سهشنبه در جمع خبرنگاران افزود: این نمایندگان در بخشهای مرکزی و شهاب و شهرهای قشم و درگهان توزیع سیمان از طریق عاملان مجاز را کنترل میکنند.
وی از ارتباط نمایندگان با اصناف خبرداد و تصریح کرد: صدور مجوز به اخذ تاییدیه از سازمان منطقه آزاد، صنف مصالح ساختمانی و کارخانه سیمان نیاز دارد.
مدیر بازرگانی و اصناف سازمان منطقه آزاد قشم ادامه داد: همچنین انبار مناسب و مکان مورد تایید کارخانه سیمان و همچنین توانایی خرید مقدار مورد نظر سیمان به صورت ماهیانه از شرایط دریافت این مجوز است.
وی اظهار کرد: توزیع سیمان از طریق رانندگان ممنوع اعلام شد و عاملان مجاز راننده حامل سیمان را به کارخانه معرفی میکنند.
امیری افزود: نرخ سیمان در همه جزیره قشم ثابت است و نرخ خدمات توزیع بر اساس تُن- کیلومتر و با تاییدیه تعرفه توسط اصناف مشخص و اعلام میشود.
جزیره قشم با مساحت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر در سالهای ۱۳۶۹ و ۱۳۷۰ با تصمیم دولت به ۲ بخش منطقه آزاد با مساحت ۳۰۰ کیلومتر و منطقه ویژه اقتصادی با مساحت یکهزار و ۲۰۰ کیلومتر تقسیم شد.
پیوند اقتصاد ملی به اقتصاد جهانی، انتقال تکنولوژی پیشرفته به منطقه، جذب سرمایههای خارجی، تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص و افزایش صادرات و کسب در آمدهای ارزی از جمله هدفهای ایجاد منطقه آزاد قشم است.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات سواحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در آبهای خلیج فارس گسترده شده است.