عادل مهری روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از این تعداد تشکل ۳۰ مورد فعالیت کشوری داشته و در استانها دفتر دارند و فعالیت ۹۰ تشکل باقیمانده نیز گستره استانی دارد.
وی ادامه داد: طبق اساسنامه و همچنین مجوزی که وزارت کشور و استانداریها به این تشکلها داده اند، این سمنها تنها مجاز به فعالیت در عرصه اجتماعی و فرهنگی بوده و محور عمده فعالیت آنها نیز ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است.
مدیرکل دفتر دانش پژوهان و تشکلهای شاهد و ایثارگر بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: برگزاری همایشها، مراسم و جشنواره های فرهنگی ورزشی بیشترین فعالیت این سازمانهای مردم نهاد ایثارگری را تشکیل می دهند.
وی افزود: این سمنها گاهی در مجامع بین المللی نیز حضور داشته اند بطوریکه مجموعه ای مربوط به جانبازان شیمیایی دفاع مقدس بیش از ۱۰ سال است در کنفرانس سازمان منع سلاحهای شیمیایی OPCW در هلند شرکت میکند.
مهری ادامه داد: تشکلهای مربوط به خانواده شهدای ترور در کشور نیز بارها در نشستهای بین المللی که در مقر سازمان ملل و دیگر نهادهای بین المللی برگزار شده حضور داشته اند.
وی گفت: شمار تشکلهای ایثارگری بیش از این تعداد است چرا که علاوه بر وزارت کشور، برخی نهادها نیز متولی صدور مجوز فعالیت برای تشکلهای ایثارگری هستند بطوریکه در استان خراسان رضوی ۲۸ تشکل ایثارگری وجود دارد که تعدادی از آنها مجوز خود را از بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس یا دیگر نهادها دریافت کرده اند.