تهران- ایرنا- مدیر امور نخبگان و دانشجویان استعداد درخشان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: باید به سمت شخصی سازی تحصیل بر اساس ویژگی های خاص افراد حرکت کنیم.

پروین پاسالار روز سه شنبه در سومین گردهمایی سالانه مدیران دفاتر استعدادهای درخشان دانشگاه های سراسری کشور که به صورت مجازی به میزبانی دانشگاه کردستان برگزار شد، افزود: استعدادهای درخشان در واقع ۱۰ درصد بهترین هایی هستند که از طریق کنکور جذب دانشگاه ها می شوند.

وی خاطرنشان کرد: سرمایه اصلی‌ کشور نفت نیست،  سرمایه افراد با استعداد هستند که با به کارگیری آنها کشور توسعه می بابد.

این مسؤول در وزارت بهداشت تصریح کرد: در حوزه پزشکی به مسایل پزشکی شخصی شده رسیده‌ایم، این که هر فردی ویژگی های خاص خود را دارد و باید بر اساس آن نیز درمان شود. باید در زمینه تحصیل نیز به سمت شخصی سازی تحصیل برویم.

پاسالار خاطرنشان کرد: امتیازاتی که به استعدادهای درخشان داده می‌شود صرفاً آموزشی است، باید موضوع گسترش آموزش دانشجویان، امکان تسهیل تحصیل و بسته های آموزشی مختلف برای این دانش‌آموزان در مدارس  در نظر گرفته شود و از این طریق آموزش وسیع تر و عمیق تر به آنها داده شود.

وی گفت: لازم است برای استعدادهای درخشان کمیسیون ویژه ای در کشور تشکیل شود، بیش از ۶ سال است که در وزارت بهداشت کمیسیون ویژه استعدادهای درخشان و ۱۲ سال در دانشگاه تهران این کمیسیون تشکیل شده است که در مورد تسریع آموزش و تحصیل همزمان در رشته های مختلف توسط استعداد های درخشان تصمیم گیری می کند.

وی یادآور شد: کمیسیون ویژه استعدادهای درخشان وزارت بهداشت به دنبال راه گشایی و ایجاد راه های خاص برای افراد دارای استعداد های درخشان است که از ظرفیت استعدادی بالایی برخوردار هستند.

پاسالار افزود: در  شورای عالی استعدادهای درخشان وزارت بهداشت با هماهنگی سایر مسوولان تصمیم گرفته شد که ۳۰ درصد از پذیرفته شدگان پزشکی از لیسانس باشند این موضوع این امکان را فراهم می کند که دانش آموزان در سن ۱۸ سالگی یک دوره لیسانس را تجربه کرده و بعد از آن اگر خواستند به رشته پزشکی بعد از گذراندن لیسانس وارد شود، این امر یک فرصت خوبی است که استعداد های درخشان را در زمینه های دیگر نیز داشته باشیم.

مدیر امور نخبگان و دانشجویان استعداد درخشان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یادآور شد: ما نباید منتظر باشیم تا درس استعداد های درخشان تمام شود، ما باید انواع خدمات را برای این افراد بخواهیم و امتیازهایی که به آنها می‌دهیم بسته به این باشد که چه خدماتی به شهر و کشور خود می دهند.

به گزارش ایرنا،  سومین گردهمایی سالانه مدیران دفاتر استعدادهای درخشان دانشگاه های سراسر کشور با محور مرور و تبیین سیاست‌های کلان پرورش و هدایت استعدادهای درخشان؛ بررسی سیاست‌های بنیاد ملی نخبگان در پشتیبانی از دانشجویان و دانش‌آموختگان برتر؛  مرور سیاست‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پشتیبانی از دانشجویان برتر برگزار شد.

تشریح برنامه‌های وزارت آموزش و پرورش در حوزه استعدادهای درخشان،  ارایه الگوهای موفق هدایت و پرورش استعدادهای درخشان توسط دانشگاه‌های برگزیده واطلاع‌رسانی ابلاغیه‌ها و مصوبه‌های وزارت علوم از دیگر أهداف این گردهمایی است که  با حضور روسای ۱۰ دانشگاه به عنوان نمایندگان دانشگاه های مناطق خود به صورت مجازی برپا شد.