نرگس عسگری عصر روز سهشنبه در آیین افتتاح این مرکز افزود: این مرکز توسط بخش خصوصی در زمینی با ۱۵ هزار مترمربع ایجاد شده است.
وی گفت: این مرکز با هدف رفع مشکلات خانوادگی و اجتماعی بیماران، تداوم مراقبت بیمار، مداخلات روانی، اجتماعی و توانمندسازی شغلی و جلوگیری از بازگشت مجدد فرد به چرخه اعتیاد فعال شده است.
به گفته عسگری، در این مرکز بیماران پس از پذیرش، وارد مرحله سمزدایی شده و به مدت ۲ هفته این مرحله را میگذرانند و پس از سمزدایی، به مدت ۲ ماه و نیم در مرکز اقامت دارند و از خدمات درمانی روانی، اجتماعی و معنوی این مرکز به صورت نظامند بهرهمند میشوند.
وی گفت: در مرحله بعد در ماه پنجم و ششم، فرد هر هفته پنج جلسه برای بحث جامعپذیری و برگشت به خانواده آموزش دریافت میکند،در ماه هفتم و هشتم نیز فرد هر هفته سه جلسه آموزش پیشگیری از بازگشت به مواد را فرامیگیرد.
عسگری افزود: در ماههای نهم و دهم، هفتهای یک جلسه در جهت بازتوانی و بهبود و در ۲ ماه آخر نیز هر ۱۵ روز یک جلسه در تمرین و مرور آموختهها را دارد.
وی با تاکید بر اینکه فرد در این یکسال یک مهارت برای شغل فرا میگیرد ،گفت: در این مرکز فرد از نظر جسمی، رفتاری، روان شناسی، اخلاقی، شغلی و اجتماعی درمان میشود و بازگشت مجدد فرد به اعتیاد کاهش مییابد.
مدیرکل بهزیستی چهارمحال و بختیاری گفت:این مرکز ظرفیت پذیرش ۲۰۰ نفر در سال را دارد و هماکنون ظرفیت اشتغال در حوزه تولید تنور گازی و اجاق گاز در این مرکز فراهم شده است و پیگیری برای راهاندازی مشاغل دیگر نیز در این مرکز در دست اجراست.
به گزارش ایرنا، در استان ۱۷ کمپ ترک اعتیاد آقایان و یک کمپ بانوان و ۶ مرکز درمان دارویی بخش خصوصی و یک مرکز درمان دارویی بخش دولتی زیرپوشش بهزیستی استان فعال است.