کرمانشاه- ایرنا- معاون سیاسی، امنیتی، اجتماعی استانداری کرمانشاه با اشاره به گرفتاری حاد بیماران خاص در زمان شیوع بحران ویروس کرونا و در راستای کاهش مشکلات آنان از ادارات استان خواست گره‌های قانونی و اداری این بیماران را با اولویت ویژه پیگیری کنند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، «حسین خوش اقبال» روز چهارشنبه در کمیته بیماران خاص استان که در سرسرای امید استانداری کرمانشاه برگزار شد، تسهیل گرفتارهای مردم را در این شرایط سخت تحریم ها و کرونایی وظیفه همه مسوولان و ادارات عنوان کرد و افزود: درست است برخی از محدودیت های اداری وجود دارد اما برای حل مشکلات مردم مانند بیماران خاص باید تدبیر ویژه اندیشید.

او در ادامه از حمایت های انجمن های بیماران خاص و خیران سلامت استان قدردانی کرد و گفت: اگر انجمن‌های بیماران خاص نبودند الان گرفتاری بیماران خاص چند برابر کنونی بود و همه مشکلات آنها بلاواسطه متوجه بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی می شد.

خوش اقبال با قدردانی از خدمات خستگی ناپذیر دانشگاه علوم پزشکی در بحران کرونا، از دانشگاه علوم پزشکی خواست در راستای خدمات ویژه و پراهمیت انجمن های بیماران خاص و خیران سلامت، در اختصاص یک مکان مشخص برای ارایه خدمات انجمن ها کمک کند.

وی همچنین از کمیته امداد، هلال احمر، بهزیستی، اوقاف و امور خیریه و علوم پزشکی خواست در رفع مشکلات انجمن بیماران خاص بیشتر هم افزایی داشته باشند، زیرا بحران کرونا مردم را سخت گرفتار کرده و مشکلات بیماران خاص را با توجه به ضعف جسمانی آنها، هزینه بالای درمان و تحریم دارو چندین برابر شده لذا همه نسبت به حل مسایل آنها باید دغدغه‌مند و مسوول باشند.

معاون سیاسی، امنیتی، اجتماعی استانداری کرمانشاه در پایان با اشاره به برخی از مشکلات بیماران خاص و مصوبات جلسات گذشته در راستای حل مشکل آنها از ادارات و انجمن بیماران خاص خواست همه مصوبات در قالب یک گزارش احصاء و دلیل عدم اجرا آن به استاندار اعلام شود.  

نبود یک مکان مشخص برای ارایه خدمات انجمن های بیماران خاص و سرگردانی آنها برای برقرارکردن ارتباط با انجمن ها، هزینه بالای دارو و درمان، تمرکز درمان در مرکز استان و هزینه بالای رفت و آمد و اقامت بیماران شهرستانی، در دسترس نبودن برخی از داروهای شیمیایی بیماران سرطانی در بعضی از شهرستان ها و کمبود تجهیزات دیالیزی در برخی از شهرستان ها، از جمله مشکلاتی بود که انجمن های بیماران خاص در این جلسه مطرح کردند.

همچنین در این جلسه مشکلات بیماران خاص سی اف استان که حدود ۸۰ نفر است، نیز بررسی و مصوب شد دانشگاه علوم پزشکی برای آموزش فوق تخصص ریه کودکان در استان اقدام کند و همچنین با توجه به تامین اعتبار بیماران سی اف استان در بودجه سال آینده برای رفع مشکلات تنفسی و دستگاه اکسیژن ساز اقدام شود.    

از جمعیت حدود ۲ میلیون نفری کرمانشاه ۳۵ هزار و ۵۰۰ نفر دچار بیماران خاص هستند.