به گزارش روز چهارشبه ایرنا از نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، حجت الاسلام نیکزاد عیسیزاده در جلسه کارگروه آموزشی و پژوهشی شورای راهبردی نهاد گفت: با توجه به گستره مأموریت نهاد در حوزه دروس معارف اسلامی، فرهنگی و سیاسی این الزام ایجاد شد که در ذیل شورای راهبردی با توجه به نوع و صنف این مأموریتها کارگروههای تخصصی شکل گیرد.
وی افزود: مهمترین نکته در این کارگروه تخصصی بحث هم اندیشی یا در واقع ایجاد چالش در بعضی از موضوعات، بحثها و سیاستهای کلانی است که قرار است در حوزه معاونت آموزشی و پژوهشی نهاد اتفاق افتد.
معاون آموزشی نهاد اظهار داشت: کارگروههای تخصصی در حوزههای تحلیل راهبردهای ابلاغی و اعلامی شورای راهبردی و همچنین پیشنهاد سیاستهای کلان جدید و بحث و تصویب و ارسال به شورا برای تصویب راهبردهای سالانه حوزه آموزش و پژوهش به ایفای نقش میپردازد.
وی گفت: دانشگاه معارف به عنوان بازوی علمی معارف میتواند محتوای علمی این سیاست را تأمین کند. پژوهشگاه نیز کارهای مطالعاتی و پژوهشی را انجام دهد و معاونت آموزشی کلاً پیگیر اجرای این راهبرد در سطح کلان دانشگاههای کشور از جمله در حوزه دانشجویان اهل تسنن یا دانشجویان خارجی باشد.
عیسی زاده درباره نقش این کارگروه تخصصی گفت: ذیل شورای راهبردی نهاد پنج کارگروه تخصصی شکل گرفته است که یکی از این کارگروهها آموزشی و پژوهشی است. این کارگروه نقش اتاق فکر را ایفا کرده و افرادی که درگیر این مباحث هستند مانند مدیران بخشهای مربوطه و رؤسای ادارات در این کارگروه عضو باشند تا بتوانند علاوه بر هم افزایی، پیشنویسهایی برای تصویب و ابلاغ در شورای راهبردی نهاد آماده کنند.
وی تصریح کرد: هدف این کارگروه تحقق راهبردهای نهاد در حوزه آموزش و پژوهش است. ۱۵ راهبرد داریم که معاونت آموزشی و پژوهشی باید در راستای تحقق این راهبردها تلاش کند و باید سیاستهای حوزه آموزش و پژوهش در این کارگروه تدوین شود.