به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از دانشگاه آزاد، روحالله دهقانی فیروزآبادی افزود: در راستای سطحبندی مراکز رشد واحدهای دانشگاهی بر اساس عملکرد آنها، شاخصها و معیارهای ارزیابی به واحدهای دانشگاهی ابلاغ شد.
وی اظهار داشت: این شاخصها شامل پتانسیلها و دستاوردهای مراکز رشد است. در بخش اطلاعات کمی و کیفی از ساختار مراکز رشد، پتانسیل مراکز رشد به لحاظ فضای کار اشتراکی، اتاق کنفرانس، متراژ فضایی که در اختیار هستهها / واحدهای فناور قرار میگیرد، بررسی می شود.
معاون تحقیقات دانشگاه ادامه داد: در این بخش همچنین تشکیل چارت سازمانی مرکز رشد، ثبات در مدیریت مرکز رشد، تشکیل منظم شورای مرکز رشد و تعداد دورههای برگزارشده از قبیل وبینار، استارتآپ، چالش فناوری، کارگاههای آموزشی و ترویجی و حضور در آزمایشگاهها و جشنوارهها مورد بررسی قرار میگیرد.
دهقانی فیروزآبادی ادامه داد: در بخش اطلاعات مربوط به هستهها / واحدهای فناور و شرکت دانشبنیان عملکرد مرکز رشد به لحاظ تعداد شرکتهای مستقر در مرکز رشد، تعداد محصولات تولیدشده و همچنینتعداد دانشجویان و اعضای هیأت علمی که در مرکز رشد فعالیت دارد، سنجیده میشود.
وی درباره بخش عملکرد مالی مرکز رشد گفت: ملاک های ارزیابی این بخش شامل اطلاعات مالی مرکز رشد درخصوص هزینهها و درآمدهای مرکز رشد بر اساس بخشنامههای مراکز رشد و میزان حمایت مالی بروندانشگاهی جذب شده برای هستهها/ واحدهای فناور و شرکت دانشبنیان مرکز رشد و همچنین حمایت جذب شده برای برگزاری رویدادهای فناورانه است.
دهقانی فیروزآبادی در پایان خاطرنشان کرد: در مجموع امتیازات سه بخش، تعیینکننده سطح مرکز رشد در آن واحد دانشگاهی است. مراکز رشد واحد دانشگاهی باید مستندات خود را تا پایان بهمن ماه در سامانه اداره کل کارآفرینی و مراکز رشد دانشگاه بارگذاری کنند.
به گزارش ایرنا، سیاست دانشگاه آزاد در یک سال اخیر تولید محصول از علم، کارآفرینی و خلق ثروت از طریق نوآوری و فناوری است.