علی رسولیان روز چهارشنبه در حاشیه بازدید از شهرک های صنعتی بجنورد، بیدک و منطقه ویژه اقتصادی بجنورد در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از ظرفیت بنگاه های اقتصادی برای کمک به توسعه صنعتی روستاها و مناطق محروم استفاده خواهد شد تا سیاست های اقتصاد مقاومتی را به منصه ظهور برسانیم.
وی احیای مسوولیت های اجتماعی بنگاه های اقتصادی را از برنامه هایی دانست که وزارت صمت بهجد پیگیر آن است و افزود: بنگاه های اقتصادی که با محوریت وزارت صنعت فعالیت دارند برای اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی در مسیر توانمندسازی مردم وارد کار خواهند شد.
وی گفت: اگر بخواهیم شغل و رفاه ایجاد کنیم باید بنگاه ها را پای کار بیاوریم و این الگو در استان کرمان با ۲۳ معین اقتصاد مقاومتی و در خراسان رضوی با ۱۷۱ معین اقتصاد مقاومتی اجرایی شده است.
وی خاطرنشان کرد: به عنوان مقدمه ای برای آغاز کار در خراسان شمالی نیز سه معین اقتصادی برای سه منطقه و روستای محروم تعیین می شود.
در این بازدید از شرکت های کیا الکترود، کارخانه پلاستیک حیدریان و شیشه نشکن و واحد فراوری برنج منطقه ویژه اقتصادی بجنورد بازدید و برخی مشکلات آن ها بررسی شد.
خراسان شمالی ۹ شهرک و ۶ ناحیه صنعتی و یک منطقه ویژه اقتصادی دارد.
تنها منطقه ویژه اقتصادی خراسان شمالی با گستره ۳۵۰ هکتار در بجنورد تعریف شده که مرحله نخست آن ۴۹ هکتار وسعت دارد و در دهه فجر سال ۹۷ به بهره برداری رسیده است.