به گزارش ایرنا، حجتالاسلام عبدالرضا پور ذهبی عصر روز چهارشنبه در گردهمایی مشترک کمیته همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش و پیش اجلاسیه نماز دانش آموزی استان در سنندج اظهار داشت: عوامل مدرسه، در امر اقامه نماز رکن هستند و باید به صورت عملی در این زمینه گام بردارند.
وی با اشاره به وجود انواع آسیبهای اجتماعی در جامعه گفت: اگر انسان دلبسته نماز باشد ، قطعا بسیاری از مشکلات جامعه ما حل و جامعه به سمت و سوی خوبی پیش خواهد رفت.
نماینده ولی فقیه در کردستان به نقش مساجد و ارتباط آن با خانه و مدرسه نیز اشاره کرد و افزود: باید قشنگترین و بهترین نقطه مدارس، نمازخانه باشد و متولیان آموزش و پرورش در امر تجهیز و زیباسازی این مکان با جدیت تلاش کنند.
راهاندازی قرارگاه مجازی قرآن، عترت و نماز در شبکه شاد
مدیر کل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش نیز در این همایش توجه به نماز در مدارس را بسیار مهم اعلام کرد و گفت: توجه به سه رکن اساس تعلیم و تربیت که منزل، خانه و مسجد اگر با هم همراه شود قطعا دانش آموزان به سرمنزل مقصود خواهند رسید.
محمدرضا مسیبزاده از راهاندازی قرارگاه مجازی قرآن، عترت و نماز در شبکه شاد خبرداد و افزود: ۱۷ کانال در این شبکه راه اندازی شده است که پنج کانال آن مربوط به قرآن، نماز و عترت و در خصوص پاسخگویی به سوالات احکام دانش آموزان است.
مدیر کل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: باید زمینه حضور همه دانشآموزان را در برنامههای قرآنی فراهم کنیم و در عین حال برنامههای ما هم اثر بخش باشد.
وی با بیان اینکه آموزش و پرورش به تنهایی نه میتواند و نه میخواهد کاری را انجام دهد؛ بر به کارگیری همه ظرفیتها در امر اقامه قرآن، عترت و نماز تاکید کرد.
مدیرکل آموزش و پرورش کردستان نیز در این همایش گفت: واگرایی سه نهاد خانه، مدرسه و مسجد میتواند آسیبهای قابل توجهی داشته باشد و برعکس همگرایی آنها و ارتباط و تعامل با هم میتواند نقش موثری در موفقیت تربیت دینی دانشآموزان ایفا کند.
رشید قربانی افزود:جامعه ما جامعه معتقد و دینی است لذا اگر به لحاظ تربیت دینی به تربیت وارسته و شایستهای برسد،قطعا در عرصههای دیگر هم موفق خواهد بود و از این جهت پیوند خانه، مدرسه و مسجد و قرار گرفتن محور نماز در بین آنها می تواند بسیار موثر باشد.
وی اضافه کرد: ادامه داد: با تلاش مسوولان وزارت آموزش و پرورش و معاونت پرورشی و فرهنگی در چند سال اخیر به حوزههای فرهنگی و بویژه بحث نماز، قرآن و عترت توجه ویژهایی شده و شاید در طول این یک سال با تمام محدودیت ها، اعتبارات ویژه ای برای این امر مهم در نظر گرفته شده است و این موضوع میتواند در پیشبرد برنامههای قرآنی و نماز دانشآموزان بسیار مهم باشد.
مدیرکل آموزش و پرورش کردستان ارتباط مستمر کمیته همکاری آموزش و پرورش و حوزه های علمیه را بسیار موثر دانست و اظهارداشت: امامان جمعه میتوانند نقش بسیار مهمی در کاهش آسیبهای اجتماعی در بین دانشآموزان ایجاد کنند.