به گزارش ایرنا، سی و نهمین جشنواره فیلم فجر در چهلو دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران در بهمن ۹۹ برگزار خواهد شد.
محمدحسین محمدی فشارکی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: امسال بهدلیل شیوع ویروس کرونا با شرایط خاص و ویژه ای در برگزاری جشنواره فیلم فجر مواجه هستیم اما تلاش مسوولان اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و هنرمندان اصفهان این است که تعدادی از فیلم های جشنواره در این خطه اکران شود.
وی با بیان اینکه بر اساس برنامهریزیهایی که تاکنون صورت گرفته مقرر است فیلمهای جشنواره فجر در سینماهای ساحل و سیتی سنتر اصفهان اکران شود، اظهار داشت: این سالن های سینمایی با ظرفیت ۳۰ درصد و با رعایت شیوه نامههای بهداشتی برای اکران فیلم های فجر فعالیت خواهند داشت.
محمدی فشارکی با اشاره به اینکه خرید بلیطهای جشنواره بصورت تک نفره و از طریق سامانه " سمفا " (مدیریت فروش و اکران سینمای ایران ) امکانپذیر است، خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیتهای اصفهان و بهدلیل محدودیت در ظرفیت هر سالن سینمایی برای فروش بلیط به دنبال افزایش سالن های سینمایی برای اکران فیلم های جشنواره فجر هستیم.
معاون امور هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی اصفهان با بیان اینکه هیچ مراسمی برای افتتاحیه یا اختتامیه جشنواره در اصفهان برگزار نمیشود، تاکید کرد: آخرین برنامهها و تغییرات احتمالی مربوط به اکران فیلمهای جشنواره فجر در اصفهان به علاقهمندان این هنر به طور مستمر اطلاع رسانی میشود.
وی با بیان اینکه اکران فیلمهای جشنواره فجر با حمایت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی اصفهان و مردم اکران میشود و هیچ اعتباری در این زمینه تخصیص نیافته است، افزود: سالن هنرمندان نیز برای اکران فیلم های جشنواره فجر در نظر گرفته شده است.
استان اصفهان دارای حدود ۳۰ سینما با ۵۳ سالن و ۱۳ هزار صندلی است؛ سینماها از نظر درجهبندی به چهار سینمای مدرن، ۲۳ سینمای ممتاز و یک سینمای درجه یک تقسیمبندی شده است.
از بین این سینماها، ۱۰ سینما وابسته به حوزه هنری، ۹ سینما وابسته به اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، چهار سینما خصوصی، یک سینما وابسته به شهرداری و بقیه سینماها وابسته به سایر نهادهاست.
با احتساب جمعیت پنج میلیون و ۲۰۰ هزار نفری استان اصفهان در زمان حاضر به ازای هر ۴۰۰ نفر یک صندلی سینما وجود دارد.
ویروس کرونا از اسفند سال گذشته در کشورمان شیوع پیدا کرد و تا کنون بیش از یک میلیون و ۳۹۲ هزار نفر به آن مبتلا شدند؛ پس از همه گیری بیماری کووید ۱۹ بسیاری از مشاغل از جمله سینماها تحت تاثیر آن قرار گرفتند و متحمل خسارت های سنگین شدند.