همدان- ایرنا- فرمانده انتظامی استان همدان گفت: برای ارتقای امنیت روانی در جامعه نیازمند همراهی، تعامل و همکاری رسانه‌ها به ویژه خبرگزاری جمهوری اسلامی به عنوان رسانه رسمی و مرجع کشور هستیم.

سردار «سلمان امیری» روز پنجشنبه در دیدار با رییس خبرگزاری جمهوری اسلامی استان اظهار داشت: رسانه‌ها نقشی کلیدی و محوری در ایجاد و تقویت امنیت اجتماعی و روانی در سطح جامعه دارند چراکه افزایش ضریب امنیت در هر جامعه ای بستگی به عملیات روانی ایجاد شده در رسانه ها و فضای مجازی دارد.

وی افزود: علاوه بر امنیت اقتصادی و اجتماعی یکی از مهمترین ابعاد امنیت هر جامعه ای امنیت روانی است و می‌توان این موضوع را به مثابه روح و جسم انسان دانست با این توضیح که سلامت جسمی انسان ارتباط مستقیمی با سلامت روحی و روانی فرد دارد.

فرمانده انتظامی استان همدان تصریح کرد: انتشار اخبار برخی حوادث و رویدادهای اجتماعی به خصوص در حوزه امنیتی و انتظامی در برخی مواقع منجر به بروز ناامنی در جامعه می شود، به عنوان مثال انعکاس گزارش یک قتل فجیع می تواند اثر روانی منفی در جامعه داشته باشد اما اگر این خبر همراه با دستگیری عامل جنایت باشد، به طور طبیعی موجب تقویت امنیت روانی در میان مردم می شود.

سردار امیری تاکید کرد: البته در انتشار اخبار مرتبط با حوادث انتظامی و امنیتی نیز محدودیت های خاص خود را دارد چراکه انتشار بی موقع یک خبر می تواند نتیجه تلاش تیم های تخصصی پلیس در کشف حادثه و شناسایی و دستگیری عوامل را از بین ببرد لذا پلیس در انتشار اخبار همواره ملاحظات خاصی را در مدنظر دارد.

وی با بیان اینکه ایران یکی از کشورهای امن دنیا و منطقه خاورمیانه است، گفت: با وجود برخی مشکلات اقتصادی و تحریم های ظالمانه اعمال شده، شاهد کمترین میزان وقوع جرم در سطح کشور نسبت به دیگر کشورهای جهان هستیم.

فرمانده انتظامی استان همدان اظهار داشت: این درحالی است که میزان نیروهای انتظامی به تناسب جمعیت کشور با بسیاری از کشورها قابل مقایسه نیست ولی به رغم اینها سرانه جرم در ایران به نسبت جمعیت بسیار کمتر از کشورهای مدعی در زمینه برقراری امنیت پایدار است.

سردار امیری یادآوری کرد: ناجا از ابتدای دهه ۸۰ با رویکرد بهره گیری از توان نهادها، سازمان های مردم نهاد و رسانه ها در قالب مشارکت اجتماعی در تامین امنیت و پیشگیری اجتماعی ، موفقیت های چشمگیری را بدست آورده که نتیجه آن وجود امنیتی پایدار و باثبات در کشور است.

وی افزود: بروز جرم از جمله سرقت و قتل در همه جوامع بشری، امری طبیعی است اما نحوه انعکاس و بازتاب این قبیل اخبار در رسانه ها از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

فرمانده انتظانی استان همدان اظهار داشت: بررسی های علمی نشان می دهد عملکرد رسانه های استان همدان به خصوص خبرگزاری جمهوری اسلامی در همراهی و همکاری با پلیس بسیار مطلوب و قابل توجه است به نحوی که این همراهی نقش موثری در پیشبرد اهداف نیروی انتظامی در انجام ماموریت های محوله و ذاتی داشته است.

رییس خبرگزاری جمهوری اسلامی استان همدان نیز دراین دیدار با ارائه گزارشی از پیشینه و فعالیت های این رسانه در حوزه های مختلف به ویژه تلاش برای تبیین دستاوردها و عملکرد بخش های مختلف اجرایی و حاکمیتی کشور، بر همراهی و همکاری موثر و مطلوب ایرنا با نیروی انتظامی استان در راستای بیان خدمات و تلاش های این مجموعه و همچنین فرهنگ سازی در راستای تقویت امنیت روانی تاکید کرد.

«محسن فتاحی» افزود: تلاش های مجموعه نیروی انتظامی در استان همدان قابل تقدیر و ارزشمند است که رسانه ها وظیفه دارند این خدمات و اقدامات موثر را به شکل درست و دقیق برای اطلاع مردم تببین و تشریح کنند.