احمدرضا محمدی روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: در سال ۹۲ شاخص بهرهمندی روستاییان استان از آب لولهکشی ۶۲.۴ درصد بود در حالی که این شاخص در سال ۹۹ به ۷۸ درصد افزایش یافته است.
وی با بیان شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری به ۶۵۱ روستا آبرسانی میکند، تصریح کرد: از این تعداد ۵۴۳ روستا در مناطق بالای ۲۰ خانوار هستند.
محمدی تصریح کرد: این در حالی است که تعداد روستاهای بهرهمند از آب لولهکشی در سال ۹۲ ، ۴۸۰ روستا بوده است.
به گفته مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری، در حال حاضر ۱۱۵ روستای بالای ۲۰ خانوار و ۲۸ روستای کمتر از ۲۰ خانوار جمعیت در استان همچنان از نعمت آب لولهکشی محروم هستند که با تامین اعتبار لازم عملیات آبرسانی به این روستاها نیز در دستور کار قرار میگیرد.
محمدی از اجرای ۲۷ مجتمع آبرسانی روستایی در این استان طی هشت سال گذشته خبر داد و گفت: مجتمعهای آبرسانی استان از ۶۰ مورد در سال ۹۲ به ۸۷ مجتمع در سال ۹۹ افزایش یافته است.
وی ادامه داد: برهمین اساس تعداد انشعابات روستایی نیز از ۷۴ هزار و ۶۴۹ انشعاب به ۹۲ هزار و ۲۶۸ مورد رسید و ۱۵ هزار و ۴۴۹ کنتور آب نیز طی همین مدت تعویض شده است.
محمدی همچنین از اجرای ۵۰۰ کیلومتر شبکه جدید توزیع آب در استان طی هشت سال اخیر خبر داد و گفت: در این مدت میزان شبکه توزیع آب در استان از ۲ هزار و ۹۰۷ کیلومتر به سه هزار و ۴۰۷ کیلومتر افزایش یافته است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری، میزان هدررفت(پرت) آب در استان را ۲۰ درصد اعلام کرد و گفت: این موضوع بیشتر به سبب فرسودگی شبکههای توزیع است.
محمدی منابع تامینکننده آب روستاییان استان را ۵۵۶ مورد اعلام کرد و گفت: از این تعداد ۲۴۱ حلقه چاه، ۲۸۷ دهنه چشمه، ۱۵ رشته قنات و ۱۳ مورد برداشت آب سطحی است.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری دارای ۹۷۹ هزار نفر جمعیت در ۱۰ شهرستان است که ۳۵ درصد این جمعیت در روستاها ساکن هستند.