مجید جعفری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: افزایش اخیر قیمت گوشت قرمز چند علت داشت که یکی از آنها افزایش قیمت مصوب گوشت بود که اندکی موجب افزایش قیمت در خراسان رضوی شد.
وی ادامه داد: دلیل دیگر این وضعیت، قرار گرفتن در فصل زایش و درگیری گلهداران در این زمینه و عرضه کمتر دام به بازار است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: به طور قطع طی ۲۰ تا ۲۵ روز آینده این مساله مرتفع میشود و عرضه دام به بازار هم به حالت عادی باز میگردد.
جعفری با اشاره به افزایش تولید گوشت قرمز در سال جاری افزود: از ابتدای امسال تا کنون حدود ۷۰ هزار تن گوشت قرمز در استان تولید شده است که نسبت به پارسال افزایش دارد.
حدود ۱۰ درصد جمعیت دامی کشور به ظرفیت ۱۵ میلیون راس در خراسان رضوی وجود دارد و سالانه ۷۶ هزار تن گوشت قرمز، ۱۵۳ هزار تن گوشت سفید و ۱۴۰ هزار تن تخممرغ در خراسان رضوی تولید میشود.
این استان ۷.۵ میلیون راس دام سبک شامل گوسفند و بز و افزون بر ۳۲۰ هزار راس دام سنگین مولد و غیرمولد در اختیار دارد و سالانه یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن محصول در حوزه دام و طیور تولید میکند.