همدان- ایرنا- معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ویژه ملایر گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا و به منظور جلوگیری از ورود به پیک چهارم این بیماری و حفظ سلامت مردم، بیشتر برنامه‌های دهه فجر امسال باید به صورت مجازی و با بهره‌گیری از ایده‌ها و خلاقیت‌های تازه برگزار شود.

به گزارش ایرنا، «حسین فارسی» روز شنبه در جلسه ستاد شهرستانی گرامیداشت دهه مبارک فجر در شهرستان ملایر اظهار داشت: فضاسازی سطح شهر، بخش‌ها و روستاها باید نسبت به سال‌های گذشته پررنگ‌تر و باشکوه‌تر انجام شود و شهرداری‌ها به جد وارد عمل شوند.

وی افزود: در راستای گرامیداشت چهل و دومین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، امسال ۱۶ کمیته زیرمجموعه ستاد دهه فجر در این شهرستان تشکیل شد که در حوزه‌های مختلف موظف به برگزاری ویژه‌ برنامه‌های فجر انقلاب با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و استفاده هر چه بیشتر از فضای مجازی هستند.

معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ویژه ملایر ادامه داد: طبق مصوبات ستاد ملی کرونا، امسال مراسم راهپیمایی و هیچ برنامه‌ای در جشن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی همزمان با ۲۲ بهمن برگزار نمی‌شود و برنامه‌ها فقط به برگزاری رژه موتوری و خودرویی منحصر شده است.

فارسی با اشاره به آبی شدن وضعیت ملایر، خواستار حساسیت بیشتر مردم در راستای رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی شد و بیان کرد: با توجه به شکننده بودن شرایط کنونی ملایر، بیشتر برنامه‌های این شهرستان در ایام دهه فجر برای افتتاح و یا کلنگ‌زنی به طرح‌های اولویت‌دار اختصاص پیدا می‌کند.

وی خواستار آذین‌بندی ورودی‌های شهر، فضاسازی یکی از خیابان‌های شهر به سبک دوران انقلاب و نورافشانی در شب ۲۲ بهمن شد و تاکید کرد: در ایام دهه فجر هیچ برنامه‌ای که منجر به تجمع افراد شود، برگزار نمی‌شود.

رییس اداره اوقاف و امور خیریه ملایر نیز گفت: همزمان با ایام دهه فجر یک‌هزار و ۵۰۰ بسته معیشتی بین نیازمندان و اقشار آسیب‌دیده از کرونا توزیع‌ می‌شود که در تلاش برای اضافه شدن همین تعداد بسته موادغذایی نیز هستیم.

پژمان جعفری ادامه داد: ۷۰۰ میلیون تومان برای تهیه این تعداد بسته موادغذایی از محل موقوفه شادوران سیف‌الدوله هزینه شده است و علاوه بر این، ۲ هزار کمک هزینه تحصیلی به میزان ۳۰۰ میلیون تومان برای دانش‌آموزان بی‌بضاعت تهیه شده و برای هر دانش‌آموز مبلغ ۱۵۰ هزار تومان واریز خواهد شد.

وی با اشاره به کمک‌های دیگر اوقاف و امور خیریه ملایر همچون پرداخت کمک هزینه دارو و درمان، تعمیر و تجهیز مدارس و دیگر برنامه‌های فرهنگی در این ایام بیان کرد: برای اجرای این اقدامات بیش از یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان اعتبار از محل درآمد موقوفات هزینه شده است.

رییس اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران ملایر نیز به برگزاری کنگره ملی بزرگداشت ۱۷ هزار شهید زن جانباز و ایثارگر در کشور اظهار داشت: این کنگره در بهمن ماه برگزار می‌شود که احتمال برگزاری این کنگره به صورت مجازی به دلیل شیوع ویروس کرونا وجود دارد.

محمدابراهیم مرادی افزود: ملایر ۳۸ شهیده زن دارد و در ایام دهه فجر ضمن غبارروبی گلزار شهدای زن، از خانواده‌های این شهدا و جانبازان زن نیز با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی سرکشی خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا یادواره شهدا در این شهرستان برگزار نشد گفت: همزمان با بزرگداشت شهدا در ۲۲ اسفند، از مروجان ایثار و شهادت تجلیل به عمل می‌آید.