غلامحسین خانی روز یکشنبه در گفت و گوی اختصاصی ایرنا افزود: این پروژهها شامل آسفالت، جدولگذاری، زیرسازی، احداث کانالهای آب، سنگکاری معابر روستایی، احداث پیاده رو و مسکن محرومان است که در بیشتر شهرستانهای استان که به بهره برداری میرسد.
وی با بیان اینکه بخش عمده پروژه در مناطق روستایی است، خاطرنشان کرد: دهیاریها و نهادهای محلی در اجرای این فعالیتهای خدماتی با بنیاد مسکن انقلاب اسلامی همکاری داشتهاند.
مدیرکل بنیاد مسکن اصفهان با اشاره به خدمات صورت گرفته برای محرومیتزدایی و رونق زندگی در مناطق روستایی خاطرنشان کرد: ارائه خدمات در روستاها طی سال های گذشته افزایش یافته و موجب کاهش مهاجرت از روستا به شهر شده و حتی در بخشی از مناطق مهاجرت معکوس رقم خورده است.
وی با اشاره به سهمیه استان برای احداث سه هزار واحد مسکن محرومان گفت: تاکنون برای بیش از این آمار سهمیهای تشکیل پرونده انجام شده و بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ فقره آن برای دریافت تسهیلات به بانک های عامل معرفی شدهاند که از این میان ۲ و هزار ۲۰۰ قرارداد اخذ وام منعقد شده است.
خانی با بیان اینکه ۹۵۰ میلیارد ریال تسهیلات بلاعوض برای این پروژه پیش بینی شد، تصریح کرد: تاکنون ۲۵۰ میلیارد ریال آن جذب و بقیه در حال انجام فرآیند اداری و قانونی است.
وی اضافهکرد: برای ساخت هر واحد مسکونی ۵۰ میلیون تومان تسهیلات قرضالحسنه با کارمزد پنج درصد و ۳۰ میلیون تومان تسهیلات بلاعوض از سوی بنیاد مسکن استان و همکاری بانکهای عامل در نظر گرفته شده است.
به گفته وی عملیات احداث بیش از ۲ هزار خانه تاکنون آغاز شد و بیش از هزار و ۲۰۰ باب آن در مرحله احداث سقف هستند و ۱۸۶ واحد تحویل مالکین شد که البته بر اساس پیش بینیها تا اردیبهشت ماه سال آینده این پرونده تکمیل خواهد شد.
استان افزون بر پنج میلیون نفری اصفهان دارای ۱۰۸ شهر و یکهزار و ۹۳۴ روستا و آبادی با جمعیت نزدیک به ۶۰۰ هزار نفر است.
نزدیک به ۹۰۰ روستای استان اصفهان نیز بیش از ۲۰ خانوار دارد.
دولت تدبیر و امید سال گذشته با رویکرد حمایت از آن دسته از روستاییانی که امکان مشارکت در طرحهای نوسازی و احداث مسکن را نداشتند، منابع لازم برای ساخت حدود ۸۴ هزار واحد مسکونی را تامین کرد که از این تعداد، حدود ۴۰ هزار واحد در حال ساخت است.