به گزارش روز یکشنبه ایرنا از دانشگاه تهران، مهدی شامی زنجانی گفت: بسیاری از سازمانها در سالی که گذشت به سمت استفاده بیش از پیش از فناوریهای دیجیتال روی آوردند تا از این طریق هزینههای ناشی از این بحران را کاهش دهند و ابتکارات جدیدی همچون سیستمهای کار دیجیتال و دورکاری رابرای مدیریت بهتر امور به کار گرفتند. به زعم بسیاری از محققان و فعالان صنعت، شیوع ویروس کرونا شتاب دیجیتالی شدن سازمانها را بیشتر و اهمیت این موضوع را بیش از پیش به مدیران گوشزد کرد.
دبیر ارزیابی ملی دیجیتال توضیح داد: با توجه به اهمیت این موضوع، «مدیریت کار در عصر کرونا»بهعنوان محور ویژه در پنجمین ارزیابی ملی تحول دیجیتال در نظر گرفته شده است. بدین ترتیب هریک از سازمانهای حاضر در ارزیابی، امکان شرکت در این محور ویژه را نیز خواهند داشت و طی آن میتوانند بسته ابتکارات خود برای مدیریت کار در ایام کرونا (شامل فرایندها، سازوکارها، فناوریها و اقدامات فرهنگی)را کاندید کنند تا توسط تیم ارزیابی، مورد ممیزی قرار گیرد. از برگزیدگان این بخش نیز در اختتامیه پنجمین رویداد تقدیر به عمل خواهد آمد.
به گزارش ایرنا، رویداد ارزیابی ملی تحول دیجیتال، مهمترین رویداد حرفهای تحول دیجیتال در کشور است که با هدف ممیزی، ارائه بازخورد و درنهایت معرفی سازمانهای پیشرو در تحول دیجیتال طراحی شده است. یکی از اهداف عمده این ارزیابی، ایجاد زمینهای مناسب برای تبادل تجارب موفق بین سازمانها، رهبران و متخصصین این سازمانها میباشد. در چهار دوره پیشین این رویداد، بیش از ۵۰ سازمان ایرانی ارزیابی شدهاند و از برگزیدگان آخرین دوره آن نیز، ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ تقدیر به عمل آمده است.
پنجمین ارزیابی ملی تحول دیجیتال، مانند سال های گذشته در محورهای زبدگی دیجیتال، نوآوری دیجیتال و رهبری دیجیتال،سازمانها و شرکتهای ایرانی را مورد ارزیابی قرار میدهد و نتایج آن در مراسم اختتامیه همزمان با کنفرانس بین المللی تحول دیجیتال در روزهای ۱۵و۱۶ شهریورماه ۱۴۰۰ اعلام خواهد گردید.سازمانها تا ۱۵ اسفندماه امسال فرصت دارند تا از طریق وب سایت www.dtconf.ir در این ارزیابی ملی ثبتنام کنند.