کوهسار رسولیتبار روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: واگذاری انشعاب برق به ساخت و سازها در صورتی عملیاتی میشود که بهره برداران دارای مجوز از نهادهای مربوطه و دارای صلاحیت باشند.
وی یادآور شد: به استناد قوانین جاری لازم است ساخت وسازهای شهری از شهرداری و ساخت و سازهای روستایی هم از بنیاد مسکن و یا بخشداری مجوز احداث و پروانه ساخت دریافت کرده باشند.
مدیر روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق کردستان یادآور شد: بیش از ۱۳ هزار انشعاب غیرمجاز برق در مناطق مختلف استان وجود داشت که در ۲ سال اخیر حدود ۶ هزار فقره آن به انشعاب غیردائم تبدیل شد.
رسولیتبار به وجود هفت هزار انشعاب غیرمجاز برق در استان اشاره کرد و گفت: هرگونه انشعاب غیرمجاز در محدوده شهری و روستایی و خانه باغها جمع آوری میشود و علاوه بر آن هزینه مصرف براساس دستورالعملهای جاری محاسبه شده و از فرد متخلف نیز دریافت میشود.
وی اظهار داشت: چنانچه فرد متخلف و دارای انشعاب غیر مجاز، نسبت به اخطار و جمع آوری اولیه بیتفاوت بوده و همچنان به استفاده غیرمجاز از برق ادامه دهد، ضمن تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی میشود.
مدیر روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق کردستان با بیان اینکه طی ۲ سال گذشته قانونی ابلاغ و فرصت داده شد که صاحبان انشعابهای غیرمجاز در قالب انشعاب غیردائم به صورت موقت خدمات دریافت کنند، افزود: دستگاههای متولی از جمله شهرداری نیز مکلف شدند در مدت سه سال اقدام به تعیین تکلیف ساخت و سازهای دارای انشعاب غیردائم برق کنند در غیر این صورت تبدیل به انشعاب دائم میشوند.
رسولی تبار اضافه کرد: چنانچه به هر دلیلی مشاهده شود انشعاب غیر مجاز در موارد حیاتی مورد استفاده قرار میگیرد،(استفاده از برق برای استفاده از وسایل و تجهیزات پزشکی به منظور مراقبت از مریض) و در صورت قطعی برق ممکن است جان یک نفر تهدید شود، قطع اینگونه انشعاب غیرمجاز با اخطار۲۴ ساعته برای تعیین تکلیف انجام خواهد شد.
در حال حاضر ۶۷۷ هزار و ۴۰۹ مشترک در کردستان از خدمات شرکت توزیع برق بهرهمند هستند که ۶۳۷ هزار و ۴۵۱ مشترک آن مربوط به بخشهای خانگی و تجاری است.