سیدحسن ابراهیمی روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: این مانور با اهداف ارتقای سطح آمادگی و همکاری استانی برای مواجهه سریع و موثر با سوانح دریایی از طریق ایجاد هماهنگی بین ارگان های دریایی استان، ارتقای سطح کیفی، سطح ایمنی و سرعت عمل در پیشگیری از سوانح دریایی، برنامه ریزی و حصول اطمینان از آمادگی تیمهای عملیاتی مرتبط با فعالیتهای جستجو و نجات دریایی و امداد پزشکی در شرایط اضطرار دریایی برگزار شد.
وی بیان کرد: سنجش توان و آمادگی نیروهای امدادی در مقابله با شرایط اضطراری و حوادث احتمالی دریایی، ارزیابی توان تجهیزاتی و منابع پشتیبانی کننده موجود در هنگام مواجهه با سوانح دریایی در شرایط اضطرار و بالا بردن سطح آگاهی دریانوردان و اشاعه فرهنگ جستجو و نجات از دیگر اهداف مهم این مانور بود.
معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان وبلوچستان خاطر نشان کرد: طبق سناریوی از پیش تعیین شده شناور مضطر در محدوده پنج مایلی بندر چابهار دچار سانحه شده و نیاز به امدادرسانی دارد که به محض دریافت پیام از شناور و اعلام شرایط اضطرار از سوی مرکز هماهنگی جستجو و نجات دریایی( MRCC) عملیات جستجو و نجات دریایی با فرماندهی معاون دریایی ادارهکل بنادر و دریانوردی استان آغاز شد.
وی گفت: نتایج حاصل از اجرای این مانور مثبت ارزیابی و بر همکاری تمامی ارگانها در زمان بروز سوانح تاکید داریم.
ابراهیمی افزود: داوران(نمایندگان دستگاه های ذیربط) در بخش جستجو و نجات دریایی و خدمات پزشکی را مورد بررسی قرار دادند و راهکارهایی جهت بهبود مانور بعدی ارائه کردند.
وی بیان کرد: ادارهکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان به عنوان مرجع دریایی استان، طرح آمادگی، همکاری در دریای عمان (امتداد مرز آبی استان) با موضوعیت جستجو و نجات دریایی را هرساله با همکاری سایر ارگانهای مرتبط، مانورهای جستجو و نجات دریایی را برگزار میکند.
به گزارش ایرنا در مانور استانی جستجو و نجات دریایی در بندر چابهار به جز اداره کل بنادر و دریانوردی استان، نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران ( نداجا )، نیروی دریایی سپاه جمهوری اسلامی ایران(ندسا)، پایگاه دریابانی چابهار، جمعیت هلال احمر، شبکه بهداشت، اداره کل شیلات استان، شرکت هدایت کشتی خلیج فارس، هیات غریق نجات چابهار، کلبه غواصی و شرکت کشتیرانی حضور داشتند.