عباس زارعی روز سهشنبه در راستای تامین نیاز استان به گوشت مرغ اظهارداشت: واحدهای مرغداری هرمزگان با تولید بیش از ۳۳ هزار و ۳۰۰ تن گوشت مرغ موجب افزایش هفت درصدی تولید امسال نسبت به همسنجی با پارسال شدند.
وی بیان داشت:مرغ تولیدی هرمزگان به صورت مرتب روانه کشتارگاه شده و گوشت مرغ تولیدی به بازار مصرف عرضه میگردد.
این مسوول اظهارداشت: نیاز هرمزگان به گوشت مرغ با سرانه ۱۸ کیلوگرم، ۳۲ هزار و ۴۰ تن به صورت سالانه و ۹۰ تن به صورت روزانه میباشد.
زارعی ادامه داد: باتوجه به عملکرد صنعت مرغداری هرمزگان، در ۱۰ ماهه سالجاری بیش از ۱۶ میلیون و ۶۶۰ هزار قطعه جوجه ریزی در واحدهای مرغداری استان صورت گرفته است.
به گفته وی، جهت تامین گوشت مرغ ماه های پایانی سالجاری و ایام نوروز نیز برنامه ریزی لازم انجام شده و در حال حاضر نزدیک به۲ میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه جوجه در سالهای مرغداری استان در حال پرورش میباشد.
سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی هرمزگان با اشاره به اینکه جوجه ریزی در استان به صورت روزانه در حال انجام میباشد، اظهارامیدواری کرد: با برنامه ریزی صورت گرفته هیچ گونه دغدغهای در تامین گوشت مرغ نخواهیم داشت.
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۱
بندرعباس- ایرنا- سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی هرمزگان با اشاره به برنامه ریزیهای انجام شده توسط سازمان جهادکشاورزی و عملکرد صنعت مرغداری استان گفت: در حال حاضر هیچ گونه مشکلی در تولید و تامین گوشت مرغ در این استان وجود ندارد.