علیرضا کاشی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در راستای مدیریت اضطراری بار طی بخشنامه وزارت نیرو و شرکت توانیر از ۱۹ دی ماه به مدت ۲۵ روز مدیریت اضطراری بار در کشور به صورت قطع برق چند دقیقهای مشترکان خانگی، شهرکهای صنعتی، دستگاههای اجرایی، بوستانها، معابر و میادین شهری اعمال شد.
وی ادامه داد: براساس اعلام شرکت توانیر، اعمال خاموشیهای موردی و احتمالی به دلیل افزایش مصرف برق و گاز در بخشهای خانگی، تجاری و محدودیت در تامین سوخت تحویلی به تعدادی از نیروگاههای کشور بود که با افزایش دمای هوا و متعادل شدن مصرف گاز بخش خانگی، شرایط به روال عادی بازگشته و دیگر نیازی به اعمال خاموشی برق نیست.
سخنگوی شرکت توزیع نیروی برق مشهد مصرف روزانه برق در این کلانشهر را بطور متوسط هزار مگاوات ساعت ذکر و بیان کرد: در ۲۵ روز مدیریت اضطراری بار در این شهر، حدود پنج هزار و ۴۰۰ مگاوات ساعت برق معادل ۲۶ درصد از کل مصرف برق در این مدت صرفه جویی شد.
طول شبکه برق در شهرستان مشهد ۱۷ هزار کیلومتر، تعداد ترانسفورماتورها ۱۶ هزار دستگاه، تعداد لامپها ۲۷۳ هزار عدد و مصرف لامپهای آن ۶ هزار مگاوات ساعت است. یک میلیون و ۶۵۰ هزار مشترک برق در مشهد وجود دارد.