تهران- ایرنا- مدیر عامل شهرک‌های صنعتی استان تهران گفت: با تغییر رویکرد بخش خصوصی از واردات به تولید، رشد سرمایه‌گذاری در حوزه صنعت استان تهران طی ۱۰ ماه ابتدای امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۱۵ درصد رشد داشته است.

صابر پرنیان روز سه شنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا، با اشاره به اینکه ۲۰ درصد صنایع کشور در استان تهران قرار دارد اظهار داشت: حدود ۶ هزار واحد صنعتی در شهرک‌های صنعتی استان تهران قرار دارد که از این مجموع ۳ هزار و ۵۰۰ طرح صنعتی نیمه تمام و یک هزار و ۵۰۰ مورد در مرحله راه‌اندازی و نصب ماشین آلات قرار دارند.
وی افزود: طی ماه‌های اخیر موفق شدیم تا ۷۰۰ قطعه زمین که در سال‌های گذشته فرصت‌های سرمایه‌گذاری از آن‌ها سلب شده بود را تعیین تکلیف و برای استفاده در این حوزه آماده سازی کنیم.
وی از افزایش ۲ هزار واحد صنعتی جدید در استان تهران خبر داد و افزود: با تشکیل کمیته پایش متشکل از دستگاه‌های اجرایی استان ،۵۰۰ طرح صنعتی نیمه تمام درحال عارضه یابی است و پیش بینی می شود طی یک سال و نیم آینده دو هزار واحد صنعتی فعال به مجموع واحدها اضافه شود.
پرنیان با اشاره به تعطیلی ۱۶ درصد از واحدهای صنعتی استان تهران افزود: در کل کشور حدود ۱۰ هزار واحد صنعتی تعطیل وجود دارد که از این تعداد، ۹۵۰ واحد به دلایل مختلف در شهرک‌های صنعتی استان تهران مستقر می‌باشند .
وی تصریح کرد: بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته و سهمیه تعیین شده، مقرر شده تا۲۰۰ واحد تعطیل استان تهران به چرخه تولید باز گردد که تاکنون و با کمک مصوبات ستاد تسهیل و همراهی دستگاه‌های اجرایی استان تهران، ۱۵۰ واحد به چرخه تولید بازگشته و ۵۰ مورد دیگر تا پایان امسال فعال می‌شود.
وی به افزایش سه برابری میل سرمایه‌گذاری در استان تهران خبر داد و افزود:  با وجود تحریم‌های اعمال شده علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی، در سالهای اخیر شاهد مهاجرت از سمت واردکنندگی به سمت تولید هستیم که رشد آمار و ارقام نشان از علاقه مندی مردم به افزایش تولید و سرمایه گذاری در استان تهران دارد.
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان تهران افزود: اگر مشکلات بزرگ توسعه واحدهای صنعتی و بروکراسی اداری از مسیر تولیدکنندگان و صنعتگران برداشته شود شاهد رونق و جهش تولید در کشور خواهیم بود.
پرنیان اظهار کرد: اگر بروکراسی اداری از مسیر تولیدکنندگان حذف شده و آن‌ها مجبور نباشند برای توسعه فعالیت و رسیدن به هدف خود، کفش آهنی پوشیده و در ادارات سرگردان شوند، با کمک سیاست‌های اصولی اقتصاد مقاومتی، فعالیت بخش تولید، صنعت و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی رونق چشمگیری پیدا می‌کند و  می‌توان به آینده تولید، صنعت و اشتغال پایدار کشور خوش بین بود.
وی با توجه به رشد ۸۶ درصدی اشتغال نسبت به سال گذشته افزود: خوشبختانه در استان تهران و در شاخص تولید نسبت به سال گذشته شاهد ۸۲ درصد افزایش تعداد واحدهای بهره‌برداری و ۲۱۵ درصد افزایش سرمایه گذاری در ۱۰ ماه ابتدای امسال هستیم  که این امر نشان از رشد شاخص‌ها و بالا رفتن علاقه مندی به تولید می‌باشد.
وی  از تأمین سرمایه در گردش به عنوان یکی از مشکلات صنعتگران یاد کرد و افزود: افزایش نرخ ارز و افزایش هزینه‌ها، تولیدکنندگان بخش خصوصی را با مشکل  تأمین سرمایه در گردش مواجه کرده و میزان اعتبارات تزریق شده ، پاسخگوی نیازهای سرمایه در گردش واحدهای صنعتی نیست.
پرنیان مسائل زیست محیطی را به عنوان دیگر چالش صنعتگران استان تهران یاد کرد و افزود: موضوعات زیست محیطی استان تهران باعث شده تا واحدهای صنعتی فعال نتوانند در همان محل فعالیت خود، ماشین آلات و دستگاه‌های جدید نصب و راه‌اندازی کرده و  کیفیت و کمیت تولید خود را افزایش دهند چرا که محیط زیست مجوز توسعه را به صنعتگران نمی دهد.
وی تصریح کرد: این مانع، قفل بزرگی به پای صنعت است که باعث می‌شود که خلاف ذات فعالیت شهرک‌های صنعتی، نتوان شاهد توسعه واحدهای تولیدی بود.