علی شهریارپور روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: مطالعات آمایش سرزمین که خلا توسعه متوازن در استان را برطرف میکند از مهمترین طرحهای توسعهای است که در دولت تدبیر و امید تکمیل شد.
وی ادامه داد: این طرح پس از تصویب در کمیسیون تخصصی شورای عالی آمایش کشور، به شورای عالی ارائه شده و پس از تصویب در این شورا در مرحله اجرا قرار میگیرد.
شهریارپور ادامه داد: علاوهبر آن برنامه راهبردی و لایههای اطلاعاتی پایگاههای داده مکانی آمایش سرزمین استان آماده شده است و میتواند مورد استفاده دستگاههای اجرایی قرار گیرد.
به گفته رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری، این استان در تهیه مطالعات آمایش سرزمین منطقه۴ نیز نقش فعالانهای داشته است و کار مقدماتی این طرح نیز آماده شده و میتواند از آن بهرهبرداری کرد.
شهریارپور، تدوین سند توسعه شهرستانهای این استان را از دیگر اقدامات قابل توجه دولت تدبیر و امید در این استان برشمرد و گفت: تهیه این سند تاکنون در استان سابقه نداشته و برای نخستین بار در این دولت تهیه و تدوین شد و در آن ظرفیتهای هر شهرستانی به طور دقیق مشخص شده است.
وی همچنین با اشاره به تهیه سند توسعه اقتصادی و اشتغالزایی روستایی برای ۳۷۵ روستا و ۳۰ دهستان استان در سال ۹۸ خاطرنشان کرد: راهبردها، سیاستها، روند فعالیتهای اقتصادی و سرمایهگذاری این روستاها به طور دقیق در سند مشخص شده است.
شهریارپور خاطرنشان کرد: سند توسعه و برنامه عملیاتی در برنامه ششم توسعه به صورت بخشی و فرابخشی تهیه شده و نقشه راهی در اسناد بالادستی استان به شمار میرود.
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری افزود: مهمترین نکته در تهیه تمامی این اسناد این است که علاوهبر تدوین، بر روند اجرای این اسناد نیز نظارت میشود و از سوی دیگر رابطه منطقی بین این اسناد برقرار شده و مبنای اسناد پایین دستی به شمار میرود.
شهریارپور با اشاره به اهمیت برنامههای توسعهای و بالادستی در اجرای برنامههای عمرانی در مناطق مختلف استان، خاطرنشان کرد: این اسناد از فعالیتهای سلیقهای جلوگیری میکند.
وی با بیان اینکه این اسناد اثرات خوبی در شاخصهای اقتصادی داشته است، افزود: این تغییرات محسوس را میتوان در کاهش نرخ بیکاری استان طی سالهای اخیر مشاهده کرد بطوریکه نرخ بیکاری استان از ۲۰.۲ درصد در سال ۹۵ به ۱۱.۹ درصد در پاییز امسال کاهش یافته است.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری دارای ۱۰ شهرستان با جمعیتی افزون بر ۹۷۹ هزار نفر است.