کرمانشاه- ایرنا- مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت: فرهنگیان فاقد مسکن استان از دولت زمین رایگان و وام دریافت می‌کنند و با کمک آورده خودشان صاحب مسکن خواهند شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، مجید یزدان پناه روز چهارشنبه در نشستی خبری به مناسبت دهه فجر افزود: تاکنون نزدیک به هفت هزار نفر در این طرح ثبت نام کرده و شرایط بیش از ۳۲۰۰ نفر از فرهنگیان استان برای بهره‌مندی از این امتیاز مسکن تأیید شده‌ است.

به گفته او اداره‌کل راه و شهرسازی استان زمین مورد نیاز برای احداث این واحدهای مسکونی را بزودی در اختیار آموزش و پرورش قرار می دهد و کلنگ‌زنی طرح هم در اول اسفند امسال انجام خواهد شد که امیدوارم در کمترین زمان ممکن به نتیجه و تکمیل واحدهای مسکونی منجر شود.

اشتغالزایی برای ۴ هزار نفر

فعالیت قابل‌توجه اداره‌کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در حوزه اشتغال‌زایی نیز دیگر موضوعی بود که یزدان‌پناه به آن اشاره کرد و گفت: طی هفت سال گذشته بیش از سه هزار و ۹۲۹ نیرو به شیوه جذب متعهدین خدمت، حق‌التدریسی‌ها، آرای دیوان و برگزاری آزمون‌های استخدامی در اداره‌کل آموزش و پرورش استان استخدام شده‌اند.

او با بیان این‌که با اعلام نتیجه قبولی های آزمون اخیر هم ۴۵۰ نیروی جدید به این آمار اضافه می‌شود، عنوان کرد: همچنین طبق مصوبه مجلس آزمون های ویژه ای برای جذب حدود ۲۵ هزار نفر از فرزندان شهدا، جانبازان بالای هفتاد درصد و آزادگان طی ۲ سال آینده برگزار می‌شود که بخشی از آن‌ها در اداره‌کل آموزش و پرورش استان مشغول به کار خواهند شد، همچنین جمع دیگری از نیروها در راستای اجرای قانون استخدام تبدیل وضعیت ها، به شاغلان فرهنگی کرمانشاه اضافه می‌شوند.

۹۲ درصد کرمانشاهی‌ها در «شاد» هستند

یزدان‌پناه در ادامه موضوع شبکه آموزش دانش آموزی (شاد) را پیش کشید و گفت: بر اساس آمار صبح امروز وزارت آموزش و پرورش ۹۲.۵۹ صدم درصد از دانش‌آموزان استان در شبکه شاد فعال هستند که ۳۰۳ هزار نفر از جمعیت ۳۲۷ هزار نفری دانش‌آموزان استان را شامل می‌شود.

به گفته او سایر دانش‌آموزانی هم که در شبکه شاد فعال نیستند به چند صورت ازجمله آموزش حضوری، دریافت بسته‌های خودآموز و آموزش از طریق تلویزیون در حال هدایت تحصیلی هستند.

او همچنین با اشاره به آغاز طرح اختیاری حضور دانش‌آموزان اول و دوم ابتدایی در مدرسه از ابتدای بهمن‌ماه اظهار کرد: بخشی از دانش‌آموزان هم طی دو هفته اخیر ترجیح داده‌اند که با حضور در مدارس به صورت حضوری آموزش ببینند که در روستاهای استان بیش از هشتاد درصد از این رویه استقبال کرده‌اند.

هدیه تبلت به دانش آموزان محروم

محروم بودن بخشی از دانش‌آموزان استان از تبلت برای استفاده از شبکه شاد از دیگر موضوعاتی بود که یزدان‌پناه به آن پرداخت و توضیح داد: جمعیت دانش آموزان فاقد تبلت بر اساس فعال نبودن آن‌ها در شبکه شاد مشخص می‌شود و ما از این طریق دانش‌آموزان موردنظر را شناسایی و با کمک منابع داخلی، افراد نیکوکار و خیر و نهادهای حمایتی به دنبال تامین تبلت برای این دانش‌آموزان بوده‌ایم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در این‌باره گفت: تاکنون هزار و ۲۰۰ دانش آموز به کمک معلمان خود صاحب تبلت شده‌اند، همچنین خیران استان هزار و ۱۲۰ تبلت و سازمان‌های حمایتی سه هزار تبلت به دانش آموزان محروم هدیه کرده‌اند و قرار است وزارت آموزش‌وپرورش نیز هزینه خرید هزار و ۲۲۰ دستگاه تبلت را تامین اعتبار کند.

هنوز بازمانده‌های تحصیل مشخص نیستند

یزدان‌پناه در پاسخ به سوالی درباره تعداد دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل هم عنوان کرد: فعلاً برای اشاره به این آمار زود است و تا زمانی که خروج دانش‌آموزی از امتحانات خردادماه سال آینده قطعی نشود، نمی‌توان او را بازمانده از تحصیل محسوب کرد اما ما با تمام توان تلاش می‌کنیم که حتی یک نفر از ادامه تحصیل بازنماند و در این زمین از همه رسانه‌ها درخواست می‌کنیم که اگر دانش آموزی را سراغ دارند که در ادامه تحصیل دچار مشکل شده، به اداره‌کل آموزش و پرورش معرفی کنند.

۲۰ سال جلو افتاده ایم

یزدان پناه با اشاره به توسعه فضاهای آموزشی در استان گفت: با خدماتی که در ایام پس از زلزله ۱۳۹۶ در استان صورت گرفته حدود ۲۰ سال در توسعه فضاهای آموزشی جلو افتاده‌ایم و تقریباً به ازای هر روز یک کلاس درس به مدارس استان اضافه شده است.

او همچنین درباره بخش ورزش آموزش و پرورش استان گفت: طی یک‌سال گذشته ۱۷ فضای درون مدرسه‌ای را در استان تغییر کاربری داده‌ایم و اماکن بلااستفاده را به مکان‌هایی تجهیز شده برای توسعه سرانه ورزشی تبدیل کرده‌ایم.

او همچنین از احداث ۶ زمین چمن مصنوعی طی یک‌سال گذشته برای دانش‌آموزان استان خبر داد و اظهار کرد: علاوه بر دانش‌آموزان، اهالی محلات اطراف این مدارس نیز می‌توانند از این زمین‌های ورزشی استفاده کنند و این اقدام در راستای شعار «مدرسه، کانون تربیت محله» صورت گرفته‌ است.

یزدان‌پناه همچنین در این راستا از بهره‌برداری ۲ استخر و پیشبرد عملیات اجرایی دو استخر دیگر برای خانواده آموزشی استان خبر داد.

در جریان این نشست خبری فرزاد سهیلی، مدیر اداره آموزش استثنایی اداره‌کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه نیز خبر داد که با به‌روزرسانی سوم شبکه شاد که به تازگی صورت گرفته‌ است، نرم‌افزار گویا ساز به شبکه اضافه شده و قابلیت استفاده از شاد برای دانش‌آموزان روشن‌دل نیز فراهم شده است.

استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت ۱۴ شهرستان، ۳۲۷ هزار دانش آموز و ۲۸ هزار فرهنگی با چهار و ۶۰۰ مدرسه دارد.