کرمان - ایرنا - استاندار کرمان با بیان اینکه از سرمایه گذاری در بخش گردشگری استان حمایت می کنیم گفت: پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری مطالعه منطقه لوت و بم را در دستور کار قرار دهد.

به گزارش ایرنا، علی زینی وند روز پنجشنبه در دیدار  رییس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری افزود: سهم اشتغال استان کرمان در بحش خدمات پایین است و در صورتی که گردشگری استان در دوران پساکرونا فعال شود، ۲۰ درصد به اشتغال در بحش خدمات افزوده حواهد شد.

وی تصریح کرد: برای محافظت و سرویس‌دهی مناسب به گردشگران کویر و کلوت‌های شهداد نیاز به مطالعه بیشتری است که در این حصوص همکاری لازم را با پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری حواهیم داشت، زیرا بعد از پسا کرونا گردشگران خارجی از این جاذبه دیدن می‌کنند.

استاندار کرمان اظهار داشت: ظرفیت گردشگری کرمان به میزانی مغفول مانده به طوری که به تناسب ظرفیت‌های نهفته آن در حوزه‌های مختلف سهم گردشگری در تصمیمات و اعتبارات استان قابل توجه نیست.

وی با بیان اینکه  ظرفیت گردشگری استان کرمان به نسبت دیگر استان‌ها بالاتر است، تاکید کرد: اداره کل میراث فرهنگی پیشنهادات حود را در حوزه پژوهش و مطالعه به استانداری ارایه کند تا اعتبارات لازم در سال جاری و آینده به آنها تحصیص پیدا کند.

زینی وند با اشاره به مثلث گردشگری استان‌های اصفهان، یزد و شیراز، عنوان کرد: کرمان نیز باید در محورهای گردشگری تعریف شود و کارهای پژوهشی و مطالعاتی توسط پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری که در برحی از مناطق استان انجام داده‌اند به کل استان تعمیم دهند زیرا این کارهای اصولی باعث رونق و توسعه صنعت گردشگری استان می‌شود.

وی با اشاره به مثلث گردشگری استان‌های اصفهان، یزد و فارس افزود: کرمان نیز باید در محورهای گردشگری تعریف شود و کارهای پژوهشی و مطالعاتی توسط پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری که در برحی از مناطق استان انجام داده‌اند به کل استان تعمیم دهند زیرا این کارهای اصولی باعث رونق و توسعه صنعت گردشگری استان می‌شود.

استاندار کرمان تاکید کرد: باید به آداب و سنن و زبان و حوراک مناطق در بوم گردی‌ها توجه شود و نباید غذاهای که در رستوران‌ها سرو می‌شود، در بوم گردی‌ها ارایه شود و نظافت در بوم‌گردی‌ها رعایت شود، زیرا گردشگران به این موضوع حساس هستند.