زیبا مهدی زاده رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان چابهار روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: اهمیت کتاب و کتابخوانی در جامعه بر کسی پوشیده نیست و باید همه اقشار برای ترویج فرهنگ کتابخوانی تلاش کنند.
کارشناس تامین منابع اداره کل کتابخانه های سیستان و بلوچستان نیز اظهارداشت: یکی از مهمترین اهداف نهاد کتابخانه های این استان حمایت از نویسندگان بومی است که آثار نویسندگان را خریداری و جهت استفاده عموم در اختیار کتابخانه های عمومی کشور قرار می دهد.
محسن سنچولی پردل افزود: نویسندگی یک کار فرهنگی و ارزشمند است که می تواند حرف های زیادی برای گفتن را در قالب مکتوب و مشخصا کتاب به جامعه عرضه کند.
وی ادامه داد: در بحث نویسندگی استعدادهای فراوانی وجود دارد که به موضوعات و محتوای بومی تمرکز دارند.
کارشناس تامین منابع اداره کل کتابخانه های سیستان و بلوچستان گفت: کتاب «خون بس» روایت داستان و یا سرگدشت پنج زن این استان است که روایت های ناگفته زنان این منطقه را روایت می کند.
نویسنده کتاب «خون بس» نیز اظهارداشت: ما در جامعه محلی خودمان بانوان توانمند در حوزه نویسندگی داریم اما مشکلی اصلی که در این مورد داریم این است که این استعدادها شکوفا نمی شوند.
زلیخا رخشانی افزود: نقش من در کتاب «خون بس» یک راویی است، چرا که در موضوع این کتاب نویسندگان ماهرتر نیز می توانند دست به قلم شوند و شنیده ها و داستان های زندگی خود و گذشتگانشان را به صورت کتاب منتشر کنند.
سه نفر از نویسندگان استانی کتاب «خون بس» را مورد نقد و بررسی قرار دادند و در پایان هم با حضور مسوولان فرهنگی شهرستان چابهار از این کتاب رونمایی شد.