جلال هاشمزهی روز جمعه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: در ایام گرامیداشت دهه فجر امسال سه خانه هلال در مناطق روستایی خاش و تفتان ایجاد شده و در این هفته به مناسبت این دهه ۲ خانه هلال روستاهای باران دشت و شیرآباد بخش گوهرکوه تفتان افتتاح و خانه هلال روستای کندزرد بخش مرکزی خاش قبل از ۲۲ بهمن افتتاح خواهد شد.
وی بیان کرد: در هر یک از این خانههای هلال که مدیریت بحران در مقیاس کوچک هستند ۳۳ فرد آموزش دیده فعالیت دارند.
رییس جمعیت هلال احمر خاش گفت: مشارکت دادن مردم و تاب آوری در برابر وقوع حوادث، برنامهریزی با نظارت و گزارشدهی منظم، ارائه خدمات بهموقع، موثر و باکیفیت، افزایش بازدهی داوطلبان برای برخورداری از برنامههای کیفی و تخصصی، جلوگیری از ادغام، تداخل برنامهها و ایجاد عوامل انگیزشی در بین آن و ایجاد فضای فعالیتی مناسب برای انجام امور تخصصی از اهداف مهم فعالسازی خانههای داوطلبی هلالاحمر است.
وی افزود: نفوذ در لایههای اجتماعی، گسترش آموزش، ارتقای تابآوری جامعه و ترغیب مردم برای ساختن شهرها، روستاها و استانها پس از وقوع حوادث و بلایا از اهداف عمده در ایجاد خانه های داوطلبی هلال بوده و تلاش میشود ضمن توانافزایی و همافزایی از ظرفیتها، توانمندیها و امکانات ارائه خدمات بشردوستانه و عامالمنفعه از سوی داوطلبان هلالاحمر در خانههای هلال شهری و روستایی برای خدمترسانی بیشتر و مطلوبتر به نیازمندان و آحاد مختلف جامعه استفاده شود.
هاشمزهی ادامه داد: خانه های هلال در واقع مدیریت بحران در مقیاس کوچک روستایی هستند که جمعیت هلال احمر در راستای ارائه خدمات شایسته به مردم تلاش می کند در شرایط دشوار به یاری نیازمندان و آسیب دیدگان بشتابد.
وی اظهارداشت: در شهرستانهای خاش و تفتان افزونبر ۲۰ خانه هلال روستایی ایجاد میشود که تا پایان امسال تلاش داریم حداقل ۱۵ خانه هلال در این مناطق به بهرهبرداری برسد.
ریس جمعیت هلال احمر خاش گفت: شناسایی افراد و اقشار آسیب پذیر و بیماران با شرایط سخت و رسیدگی به حادثه دیدگان در مواقع بحرانی در مناطق روستایی از اولویتهای خانههای هلال هستند.
وی بیان کرد: در خانههای هلال افراد آموزش دیده و پرتوان از روستاها بکار گرفته میشوند و خوشحال هستیم از این طریق رسیدگی به مشکلات محرومان شتاب میگیرد.