به گزارش پنجشنبه شب روابط عمومی استانداری قم، بهرام سرمست در نهمین جلسه شورای آموزش و پرورش استان در تالار کرامت استانداری با بیان لزوم توسعه فضای آموزشی استان متناسب با جمعیت و تراکم در مناطق مختلف اظهار داشت: تسریع در حل مشکل اختصاص زمین برای ساخت مدارس در استان از اولویت های مهم و اساسی است.
وی بر توسعه متوازن فضاهای آموزشی در بین دانش آموزان استان، اضافه کرد: کمیته ای متشکل از دستگاههای مربوطه، جهت احصا و نیازسنجی زمین مورد نیاز در مناطق مختلف قم و در نظر گرفتن تراکم جمعیتی موجود، زمینهای با کاربری آموزشی، مشخص شود تا با استفاده از منابع موجود و ظرفیت خیران مدرسه ساز در این زمینه رفع شود.
سرمست ضرورت اجرای طرح نماد و طرح مدیریت فوریتهای روانی و اجتماعی دانش آموزان را مورد توجه قرار داد و خاطرنشان کرد: نحوه عملیاتی کردن طرح با رعایت ملاحظه ها و حساسیتهای اجتماعی، فرهنگی،شخصیتی و اجتماعی در استان احصا و عملیاتی شود.
در این جلسه مصوب شد ۹ قطعه زمین با کاربری آموزشی طی روزهای آینده و با تعامل بین شهرداری و شورای شهر جهت تامین فضای آموزشی مورد نیاز استان اختصاص یابد.
سند تحول فرهنگی اجتماعی قم اجرا میشود
استاندار قم همچنین در آیین تجلیل از بانوان برگزیده استان با اشاره به لزوم برنامه محوری در مسیر کاهش آسیب های اجتماعی از اجرای سند های تحول فرهنگی اجتماعی و نیز سند ارتقا وضعیت سیاسی، اجتماعی و اقتصادی بانوان در استای بهبود وضعیت زنان در استان خبر داد.
سرمست اظهار داشت: یکی از دستاوردهای مهم انقلاب حضور زنان در صحنه های مختلف اجتماعی، سیاسی و اقتصادی در جامعه است.
وی با بیان سیاستها و فرامین بنیان گذار انقلاب اسلامی امام خیمنی (ره) در حوزه بانوان اضافه کرد: در جامعه امروز شاهد حضور چشمگیر و تعیین کننده زنان در عرصه های مختلف اجتماع، بویژه در مراکز آموزشی و علمی شاهد حضور موفق آنها هستیم و این مهم افتخاری است که نصیب خود و جامعه ایران اسلامی کرده اند.
وی با تاکید بر ضرورت تاسی از سیره و آموزه های اهل بیت و بویژه زندگی حضرت زهرا و حضرت معصومه (س) افزود: زنان جامعه با الگو پذیری از این آموزه های مهم می توانند در بستر سازی جامعه نقشی اسیاس ایفا کنند.
سرمست جایگاه مشاوران امور بانوان دستگاه های اجرایی و مراکز آموزش عالی را مورد توجه قرار داد و گفت: از موضوع های مورد تاکید مدیریت استان استفاده و اثرپذیری از ایده ها و نظرهای بانوان فرهیخته در دستگاه های اجرایی برای تصمیم سازی و انجام تکالیف سازمانی است.
وی تبیین صحیح وضعیت زنان در جامعه و همچنین احصا مطالبه های زنان در جامعه اسلامی را ضروری خواند و افزود: مختصات فرهنگی جامعه اسلامی، حول مفهوم عدالت در حوزه های مختلف اجتماعی، فرهنگی، آموزشی و حقوق خانواده می گردد که توفیق زنان در این حوزه ها از دستاورد های مهم انقلاب اسلامی ایران است.
وی با اشاره به ضرورت ارتقا جایگاه سازمانی بانوان فرهیخته در اداره ها و مراکز آموزشی تصریح کرد: نگاه مدیریت استان نگاهی شایسته سالارانه و به دور از نگاه های جنسیتی است تا زنان و مردان نخبه و ایده پرداز، در شرایطی برابر در شکل دهی و توسعه جامعه نقش داشته باشند.
استاندار قم همچنین به اهمیت توانمندسازی و استعداد پروری زنان در سطح خانواده و جامعه اشاره و اظهار داشت: لازم است تا مهارت ها و آموزش های لازم در خانواده و مسئولیت های سیاسی و اجتماعی به زنان ارائه شود تا در انجام این تکالیف موفق باشند.
وی حضور زنان در سطح اجتماع را با در نظر گرفتن نقش مکمل و محوری آنها در خانواده دانست و گفت: خانواده به عنوان نخستین نهاد اجتماعی اهمیت ویژه ای دارد و زنان موفق در خانواده می توانند این توفیق را در جامعه نیز تسری دهند.
سرمست با بیان اجرای سند های تحول فرهنگی اجتماعی استان و نیز سند ارتقا وضعیت سیاسی، اجتماعی و اقتصادی بانوان استان افزود: ارائه آموزشه ای مهارت زندگی در راستای تقویت بنیان خانواده و کاهش طلاق و نیز افزایش نرخ مشارکت سیاسی، اجتماعی و اقتصادی بانوان در جامعه از جمله مسائل در این اسناد بالادستی استان است.
استاندار قم آسیب های اجتماعی و مقوله نشاط و سلامتی جامعه را مورد توجه قرار داد و بیان داشت: از دیگر محور های مهم سند سند ارتقا وضعیت سیاسی، اجتماعی و اقتصادی بانوان استان توجه به این مباحث در مورد بانوان است تا وضعیت سلامت زنان در جامعه بخوبی حفظ و نقش محوری آنان در تربیت نسل آینده کشور توقیت شود.
در پایان این آیین استاندار قم با اهدای لوحی از بانوان شاخص استان و برگزیدگان جشنواره میراث مادر و همایش شکوه مادری قدردانی نمود.