تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۷:۳۰

تهران-ایرنا- مجلس نمایندگان آمریکا «مارجوری تیلور گرین» نماینده ای که باور دارد در انتخابات ریاست جمهوری اخیر به ضرر ترامپ تقلب شده را از دو کمیته آموزش و پرورش و بودجه برکنار کرد.

به گزارش ایندپندنت در جریان رای‌گیری شامگاه پنجشنبه به وقت واشنگتن، مجلس نمایندگان با ۲۳۰ رای موافق در برابر ۱۹۹ رای مخالف، خانم گرین تازه وارد در این مجلس را برکنار کرد. همه دموکرات‌های عضو مجلس به برکناری او رای مثبت دادند و تنها ۱۱ نماینده جمهوری‌خواه به آن‌ها پیوستند.

رادیوی ملی آمریکا (ان‌پی‌آر) نیز گزارش داد، مارجوری تیلور گرین که با پشتیبانی از نظریه‌های توطئه «کیو انان» جنجال به پا کرده روز پنجشنبه پیش از رای‌گیری در سخنانی در مجلس نمایندگان گفت که به نظریات توطئه که پیش از انتخاب شدن به نمایندگی ترویج می‌کرده باور ندارد اما در عین حال، او از اظهارات قبلی خود پوزش نخواست.

«کیو انان»، جنبشی افراطی است که ترامپ را فرستاده خدا می‌داند.

شبکه سی‌ان‌ان با بررسی صفحه فیس‌بوک تیلور گرین، گزارش داد که او در سال‌های ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹، و پیش از انتخاب به نمایندگی کنگره، بارها از «اعدام» سیاستمداران دموکرات و از جمله نانسی پلوسی رییس مجلس نمایندگان آمریکا پشتیبانی کرده بود.

او همچنین تیراندازی‌های مرگبار در مدرسه اوکلند پارک را صحنه‌پردازی خوانده بود و همچنین گفته بود که روز یازدهم سپتامبر، هیچ هواپیمایی به ساختمان پنتاگون در نزدیکی واشنگتن برخورد نکرده بود.

کوین مک‌کارتی، رئیس اقلیت جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان روز پنجشنبه اقدام دموکرات‌ها در برکناری خانم گرین را «سوءاستفاده از قدرت» خواند.

به گزارش سی‌ان‌ان،‌ اعضای فراکسیون جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان چهارشنبه شب برای خانم گرین ایستاده کف زدند اما میچ مک‌کانل رهبر جمهوری‌خواهان سنای آمریکا روز دوشنبه خانم گرین را به خاطر «ترویج نظریات توطئه بی‌اساس و خطرناک» درباره ساختار سیاسی آمریکا به باد انتقاد گرفته بود.

گرین که پیش‌تر از نظریات توطئه گروه «کیوانان» دفاع می‌کرد، گفته بود که آتش‌سوزی جنگل‌های کالیفرنیا کار یهودیان بوده و با هدف ثروت‌اندوزی صورت گرفته است.

مک‌کانل در بیانیه کوتاهی بدون نام بردن از گرین گفت:«دروغ‌های جنون‌آمیز و نظریه‌های توطئه برای حزب جمهوری‌خواه و کشور ما مانند سرطان است. کسی که می‌گوید روز یازده سپتامبر هیچ هواپیمایی به پنتاگون برخورد نکرد، تیراندازی‌های وحشتناک در مدارس از قبل صحنه‌پردازی شده بود و این که [بیل و هیلاری] کلینتون باعث سقوط هواپیمای جان اف کندی جونیور شدند، در دنیای واقعی زندگی نمی‌کنند.»

گرین در توییتر به مک‌کانل چنین پاسخ داد: «سرطان واقعی حزب جمهوری‌خواه، آن جمهوری‌خواهان ضعیفی‌اند که باخت [در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا] را محترمانه قبول کردند. برای همین است که کشورمان دارد از دست می‌رود.

این نماینده جمهوری‌خواه، همان فردی است که طرح استیضاح جو بایدن را دو روز پس از سوگند ریست جمهوری، به اتهام «اقدامات مفسدانه در اوکراین و سوء استفاده از قدرت برای اجازه دادن به فرزندش در گرفتن پول نقد از روسیه و چین» ارائه داد.

گرین در این بیانیه آورده است: جو بایدن برای تصدی ریاست جمهوری نامناسب است. الگوی سوء استفاده از قدرت به عنوان معاون رئیس جمهوری اوباما طولانی و نگران کننده است.

وی افزود: رئیس جمهوری بایدن نشان داد که هر کاری که لازم باشد انجام می‌دهد تا پسرش هانتر را نجات دهد و جیب خانواده‌اش را با پول نقد از شرکت‌های خارجی فاسد انرژی پر کند.

این عضو جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان اظهار کرد: نوار رئیس جمهوری بایدن موجود است که  در یک بده بستان با دولت اوکراین تهدید می‌کند در صورت عدم پیشنهاد مناقصه، کمک خارجی یک میلیارد دلاری متوقف خواهد شد. رئیس جمهوری بایدن که در کاخ سفید زندگی می‌کند تهدیدی برای امنیت ملی است و باید فوری استیضاح شود.

در طرح گرین برای استیضاح بایدن اضافه شده است: جو بایدن با سوء استفاده از قدرت دفتر معاون رئیس جمهوری ، امکان رشوه خواری و سایر جرایم و جنایات سنگین را با اجازه دادن به پسرش برای تاثیرگذاری در سیاست داخلی یک کشور خارجی و قبول مزایای مختلف- از جمله غرامت مالی- از اتباع خارجی در ازای دریافت مساعده خاص فراهم ساخت.

گرین اظهار کرده است: جو بایدن به عنوان معاون رئیس جمهوری، مقام ارشد دولت اوباما بود که بر اقدامات ضد فساد در اوکراین نظارت می‌کرد. از این رو، هرگونه فعالیت غیرقانونی شامل فساد اداری توسط هانتر بایدن در اوکراین یا در رابطه با اوکراین، در حوزه اختیارات دفتر معاون رئیس جمهور بایدن و اقدامات ضد فساد وزارت خارجه اوباما قرار داشته است.

مساله فساد مالی هانتر بایدن، بارها در طول رقابت انتخاباتی از سوی دونالد ترامپ مطرح شد اما راه به جایی نبرد.